Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Eylül, 2018 14:20 tarihinde yayınlandı
0

Sürücü ve eşi yanmaktan son anda kurtuldu

Karabük’te seyir halinde olan otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev alması sonucu tamamen kullanılmaz haldi. Sürücü ve eşi alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu.
Olay Karabük-Yenice Karayolu Ezankaya Tüneli mevki’inde meydana geldi. Recep Özdemir yönetimindeki 78 AD 398 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alev topuna dönen otomobilde sürücü ve eşi kendilerini son anda dışarı atarak kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alev topuna dönen araç tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken, yangın esnasında kendini dışarı atarak yaralanan Müesser Özdemir’e ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Jandarma ekipleri tarafından çevrede güvenlik kontrolü alındıktan sonra itfaiye ekipleri yolda temizlik çalışması yaptı.
Jandarma ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin