Reklam
Reklam
surucu direksiyonda epilepsi nobeti gecirdi onde arac olmasi faciayi onledi lhiKPbA7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Sürücü direksiyonda epilepsi nöbeti geçirdi, önde araç olması faciayı önledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyonda epilepsi nöbeti geçiren genç öndeki araca çarptı. Babasının el frenini çekerek müdahale ettiği olay güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücünün bayılarak ayağının gaz pedalında kaldığı olayda önde aracın olması faciayı önledi.

Olay geçen günlerde Karadeniz Ereğli ilçesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde yaşandı. 23 yaşındaki Mert Y.; idaresindeki otomobil ile trafikte beklediği sırada epilepsi nöbeti geçirdi. Sürücünün bayılması üzerine ayağı gaz pedalında kaldı. Otomobil bu kez önde bekleyen başka bir otomobile çarptı. Yan koltukta bulunan babası ise duruma müdahale ederek el frenini çekti. Önde aracın bulunması ise büyük bir faciayı önledi.

Çevredekilerin de yardımıyla araçtan indirilen sürücüye, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Mert Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken trafik bir süre sonra normale döndü. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin