Reklam
Reklam
surucu direksiyonda epilepsi nobeti gecirdi onde arac olmasi faciayi onledi lhiKPbA7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Sürücü direksiyonda epilepsi nöbeti geçirdi, önde araç olması faciayı önledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyonda epilepsi nöbeti geçiren genç öndeki araca çarptı. Babasının el frenini çekerek müdahale ettiği olay güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücünün bayılarak ayağının gaz pedalında kaldığı olayda önde aracın olması faciayı önledi.

Olay geçen günlerde Karadeniz Ereğli ilçesi Meydanbaşı Caddesi üzerinde yaşandı. 23 yaşındaki Mert Y.; idaresindeki otomobil ile trafikte beklediği sırada epilepsi nöbeti geçirdi. Sürücünün bayılması üzerine ayağı gaz pedalında kaldı. Otomobil bu kez önde bekleyen başka bir otomobile çarptı. Yan koltukta bulunan babası ise duruma müdahale ederek el frenini çekti. Önde aracın bulunması ise büyük bir faciayı önledi.

Çevredekilerin de yardımıyla araçtan indirilen sürücüye, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Mert Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken trafik bir süre sonra normale döndü. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kemikli rampalarinda bayram donusu yogunlugu 415JAzRt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Kemikli Rampaları’nda bayram dönüşü yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilinin bitimine 2 gün kala İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş güzergahında bulunan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi.

Bayram tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sürerken, İstanbul ve diğer büyük şehirlerden başta Karabük olmak üzere Kastamonu ve Sinop’a gelen sürücüler dönüş yolunda yoğunluk oluşturdu.

Karadeniz’in İstanbul bağlantısını sağlayan Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki D-100 Karayolu Kemikli ve İsmetpaşa rampalarında trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Araç sürücülerinin ilerlemekte güçlük çektiği yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Bayram dönüşü nedeniyle artan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülenirken, kilometrelerce uzayan araç kuyruğu dikkat çekti.

Bölgede trafik ekiplerinin ulaşımın aksamaması için denetimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin