Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti otomobil bahçeye uçtu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
surucu direksiyon hakimiyetini kaybetti otomobil bahceye uctu CpAPqsl6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti otomobil bahçeye uçtu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, şoförünün denetimini kaybettiği araba bahçeye uçtu. Kazada iki kişi yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Kavaklık Mahallesi Profesör Muammer Aksoy Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 61 SN 054 plakalı arabanın şoförü S.G, direksiyon hakimiyetini kaybederek evvel bir bahçe duvarına çarptı, akabinde bahçeye savruldu.

Kazayı gören vatandaşlar durumu sıhhat gruplarına bildirdi. Olay yerine kısa müddette ulaşan gruplar, şoför ve araçta yolcu olarak bulunan bayana birinci müdahaleyi yaparak yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin