Karabük Postası tarafından
14 Ocak, 2024 15:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Süreyya Yavuz’dan Şehit Ailesine Ziyaret

Vali Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz, 1999 yılında Tunceli’de Şehit olan Piyade Er Mehmet Esen’in Annesi İmran Esen ve Babası Celal Esen’i evinde ziyaret etti.

Ziyaretinde, şehidin annesi ve babası ile sohbet ederek yakın ilgi gösteren Süreyya Yavuz, “Evlatlarınız, vatanımızın her bir köşesini koruma adına kahramanca mücadele ettiler. Bu mücadele, onların fedakarlıkları ve sevgileriyle birleştiğinde, milletimizi daha da güçlü kılıyor. Bu zorlu süreçte sizlere sahip çıkmak, sizin yanınızda olmak ve acınızı paylaşmak hepimizin görevidir. Devletimiz, milletimiz ve bu vatan için canını veren kahramanlarımızın aileleriyle dayanışma içinde olmak, en temel sorumluluklarımızdan biridir" dedi. Şehidin Annesi İmran Esen ve Babası Celal Esen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz'a  teşekkür etti. Ziyarette Süreyya  Yavuz’a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç’in Eşi Nurhan Bilgiç eşlik etti. (Yusuf Korkmaz)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Enişte 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurdu

Samsun’da 2 çocuk babası bir kişi 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhammet İkbal Caddesi’nde 20 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. (24), bir kişiyle kavga ettiği sırada araya girerek kavgayı ayırmak isteyen eniştesi H.Y.’ye (25) tepki gösterdi. Bunun üzerine evine giderek tüfeğini alan B.M., yeniden olay yerine gelerek eniştesine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla sol ayağından yaralanan H.Y., olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan B.M., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.M., 9 Ocak’ta Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.M., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak B.M.’nin kendisini yine vuracağını duyan enişte H.Y., dün akşam Yavuzselim Mahallesi’nde karşılaştığı kendisini vuran kayınbiraderi B.M.’ye tüfekle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan B.M., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enişte H.Y. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen enişte mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin