Süreyya Yavuz Şehit Ailesine Misafir Oldu - Karabük Haber Postası
SURE jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
05 Nisan, 2024 11:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Süreyya Yavuz Şehit Ailesine Misafir Oldu

Vali Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz, 1997 yılında Ankara’nın Çankaya ilçesinde şehit olan Polis Memuru Hayati Kocakaya’nın ailesini evinde ziyaret etti.

Şehidin  Annesi Hasibe Ören ile yakından ilgilenerek sohbet eden Süreyya Yavuz  ” Vatanın bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için gözünü kırpmadan şahadet şerbeti içen şehitlerimizin aileleri bize emanettir; üzüntüleri üzüntümüz, acıları acımızdır. Rabbim sabrını artırsın, hem devlet olarak hem şahıs olarak her zaman onların yanındayız. Şehit ailelerimizin başları her zaman dik dursun şehit olan evlatlarınızla, eşlerinizle gurur duyun, onlarla iftihar edin. Onlar mukaddes bir amaç için şehit oldular” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Şehidin  annesi Hasibe Ören, Süreyya Yavuz’a  nazik ziyaretleri için teşekkür etti. (Ramazan Öztürk)

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kiz cocugu attigi mesajla kurtarildi 4 gozalti ngjlcwKV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kız çocuğu attığı mesajla kurtarıldı: 4 gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan mesaj atıp yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5082 Sokak üzerindeki bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu uyuşturucu içilen ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini ileri sürerek bir yakınına cep telefonuyla mesaj atıp yardım istedi. Olay polise haber verildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından eve yapılan baskında B.B. adlı kız çocuğu kurtarılırken, evde N.T. (17) adlı bir kız çocuğunun daha bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde evde bulunan şahısların uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyonda uyuşturucu içme aparatları ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yardım isteyen kızın ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin