Reklam
Reklam
674990f809f9e
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Kasım, 2024 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Süreyya Yavuz, Kadın STK Temsilcileriyle Buluştu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz Karabük’teki Kadın Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileriyle bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda, kadına yönelik şiddetin önlenmesine dair mevcut çalışmalar değerlendirilirken, toplum genelinde farkındalığın artırılmasına yönelik projeler ele alındı.

Toplantıda, daha geniş bir katılım sağlanması amacıyla ikinci bir buluşmanın düzenlenmesine ve bu toplantıya yönelik yeni projelerin hazırlanmasına karar verildi. Süreyya Yavuz,  kadına yönelik şiddetin toplumsal bir sorun olduğuna değinerek,  bu konuda tüm paydaşların katkısının önemine dikkat çekti ve katılımcılara teşekkür etti.

Kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileri, görüş ve önerilerini paylaşarak, sürece aktif katkı sağladı. Alınan kararların sahada önemli bir fark yaratacağı ifade edildi. Toplantıya; Süreyya Yavuz Hanımefendi’nin yanı sıra; Karabük Üniversitesi Kadın Araştırma Merkezi Müdürü Yasemin Bozkurt Özyalçın, Elek Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Şehit Annesi Emine Akın, Kabuk Kadın Kooperatifi Başkanı Melahat Bayram, Kozalak Kadın Kooperatifi Başkanı Mihriban Saraç ve Berrin Koçak, Üreten Eller Kadın Kooperatifi, Karabük Girişimci Kadın Derneği Başkanı Nuray Alpboğa, KADEM Vakfı Karabük İl Temsilcisi Nurmelek Danışmaz Akgün, Türk Kızılayı Karabük Başkan Yardımcısı Zuhal Kahraman, Kimsesiz ve Yardıma Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Neşe Yılmaz ve Yağmur Derneği Başkanı Zehra Söylemez katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin