Süreyya Yavuz, Kadın STK Temsilcileriyle Buluştu - Karabük Haber Postası
674990f809f9e
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Kasım, 2024 13:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Süreyya Yavuz, Kadın STK Temsilcileriyle Buluştu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz Karabük’teki Kadın Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileriyle bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda, kadına yönelik şiddetin önlenmesine dair mevcut çalışmalar değerlendirilirken, toplum genelinde farkındalığın artırılmasına yönelik projeler ele alındı.

Toplantıda, daha geniş bir katılım sağlanması amacıyla ikinci bir buluşmanın düzenlenmesine ve bu toplantıya yönelik yeni projelerin hazırlanmasına karar verildi. Süreyya Yavuz,  kadına yönelik şiddetin toplumsal bir sorun olduğuna değinerek,  bu konuda tüm paydaşların katkısının önemine dikkat çekti ve katılımcılara teşekkür etti.

Kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileri, görüş ve önerilerini paylaşarak, sürece aktif katkı sağladı. Alınan kararların sahada önemli bir fark yaratacağı ifade edildi. Toplantıya; Süreyya Yavuz Hanımefendi’nin yanı sıra; Karabük Üniversitesi Kadın Araştırma Merkezi Müdürü Yasemin Bozkurt Özyalçın, Elek Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Şehit Annesi Emine Akın, Kabuk Kadın Kooperatifi Başkanı Melahat Bayram, Kozalak Kadın Kooperatifi Başkanı Mihriban Saraç ve Berrin Koçak, Üreten Eller Kadın Kooperatifi, Karabük Girişimci Kadın Derneği Başkanı Nuray Alpboğa, KADEM Vakfı Karabük İl Temsilcisi Nurmelek Danışmaz Akgün, Türk Kızılayı Karabük Başkan Yardımcısı Zuhal Kahraman, Kimsesiz ve Yardıma Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Neşe Yılmaz ve Yağmur Derneği Başkanı Zehra Söylemez katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte yurek isitan ziyaret dualar cumhurbaskani erdogan icin UJcJskuF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yürek ısıtan ziyaret: Dualar Cumhurbaşkanı Erdoğan için

Karabük’te yaşayan 86 yaşındaki Rasim Fırat ile eşi 84 yaşındaki Şerife Fırat, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin’i evlerinde ağırladı.

Fırat çiftinin daveti üzerine gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay da katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, çiftin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi ve bağlılık dikkat çekti.

Ziyaret sırasında Fırat çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan muhabbetlerini dile getirerek her fırsatta kendisine dua ettiklerini ifade etti.

Cem Şahin, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Rasim amcamız ve Şerife teyzemizin gönül dolu hanesine misafir olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları muhabbeti, dualarına kattıkları samimi niyazları dinlerken; bu aziz milletin liderine olan vefasını, inancını ve bağlılığını bir kez daha yürekten hissettik.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin gönül bağlarını güçlendiren anlamlı bir buluşma olduğuna işaret eden Şahin, “AK Parti İl Başkanımız Ferhat Salt ve Kadın Kolları Başkanımız Hülya Uluçay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, gönüller arasındaki bağın, dava şuurunun ve millet iradesine olan sadakatin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gördük.” değerlendirmesinde bulundu.

Toplumun temelinde vefa, dayanışma ve birlik duygusunun bulunduğunu vurgulayan Şahin, bu tür buluşmaların toplumsal bağları daha da kuvvetlendirdiğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin