blank
Asuman Doğan tarafından
20 Mart, 2025 15:03 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Süreyya Yavuz, Güleç Çocuk Evleri Sitesini Ziyaret Etti

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un eşi Süreyya Yavuz Güleç Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, çocukların mutluluğunu paylaşan Süreyya Yavuz , daha önce ara tatilde Vali Mustafa Yavuz’la birlikte karne hediyesi olarak verilen forma sözü yerine getirerek çocuklara formalarını dağıttı.
Hayırsever iş insanı Kamil Güleç’in desteğiyle hazırlanan formalar, Kamil Güleç’in eşi Sezer Güleç ile birlikte çocuklara teslim edildi.

Ziyarete, Kamil Güleç’in eşi Sezer Güleç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve Güleç Sevgi Evi Müdürü Fatma Serdar’da eşlik etti.

Çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Süreyya Yavuz , çocukların mutluluğunun ve iyi bir geleceğe sahip olmalarını önemsediklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Geleceğe umutla bakan, kendine güvenen, başarılı bireyler olarak yetişmeniz en büyük dileğimiz. Sizleri her zaman desteklemeye, ihtiyaçlarınıza çözüm üretmeye devam edeceğiz. Daha önce Vali beyle birlikte sizlere forma sözü vermiştik, bugün bu sözümüzü yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Bu süreçte destekleriyle yanımızda olan Sayın Kamil Güleç ve kıymetli eşi Sezer Güleç’e de gönülden teşekkür ediyorum.

Unutmayın ki hepiniz bizim için çok değerlisiniz ve hiçbir zaman yalnız değilsiniz. Sizlerin yüzündeki tebessüm, bizim için en büyük mutluluk kaynağı. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.”
Süreyya Yavuz Hanımefendi, çocuklarla yakından ilgilenerek çocukların taleplerini dinleyerek hatıra fotoğrafı çektirdi ve Vali Sayın Mustafa Yavuz’un selamlarını iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İş yerindeki kasayı kesip hırsızlık yapan hırsızlar jandarmadan kaçamadı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde girdikleri iş yerinde kasayı keserek içerisindeki paraları çalan 3 kişi, jandarma grupları tarafından Adana’da yakalandı.
Olay, 23 Eylül’de Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Gece saatlerinde iş yerine giren maskeli 4 şahıs, hırsızlık yaparak kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen Çorum Vilayet Jandarma Komutanlığı Cürüm Araştırma Timi’nin (JASAT) dedektifleri, olayı aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İş yeri ve etrafındaki yüzlerce saatlik kamera kaydını titizlikle inceleyen takımlar, şüphelilerin kaçış güzergahını belirledi. Yapılan araştırmada, zanlıların farklı vilayetlerde de emsal hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Yürütülen koordineli çalışma sonucunda şüphelilerin Adana’da olduğu tespit edildi.
Adana’da düzenlenen operasyonla, olaya karışan 2 kuşkulu, cürümde kullandıkları araç ve cürüm eşyalarıyla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan 2 kuşkulu, "nitelikli yağma" ve "hırsızlık" cürümlerinden çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Jandarma gruplarının olaya karışan öteki 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin