Reklam
Reklam
23n
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2025 15:52 tarihinde yayınlandı
0

Süreyya Yavuz  23 Nisan Coşkusunu Çocuklarla Paylaştı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve millet egemenliğinin simgesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Güleç Çocuk Evleri Sitesi’nde düzenlenen özel bir etkinlikle kutlandı.

Etkinliğe, Vali Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz  katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu. Güleç Sevgi Evleri’nde gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Güleç ve eşi Sezer Güleç ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de iştirak etti.

Çağ Çelik Endüstri A.Ş. ve Kask Kafalılar Motor Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen program, motorlu araç kortejiyle başladı. Kortejin ardından Güleç Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde hazırlanan sergi açılışı yapıldı ve miniklerin büyük bir coşkuyla sahnelediği 23 Nisan gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Program kapsamında ayrıca “Minik Eller Sanat Atölyesi”nin açılışı da gerçekleştirildi.

Çocukların emek vererek neşe ve heyecanla hazırladığı gösteriler büyük alkış toplarken etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir 23 Nisan yaşattı. Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Süreyya Yavuz, mimarları olan çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada onların neşesi, coşkusu ve emeğiyle hazırlanan program hepimize umut verdi. Çocuklarımızın gözlerindeki parıltı, yarınlarımızın en güçlü teminatıdır. Onların sevgiyle, güvenle ve huzur içinde büyüyebilmeleri için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde emeği geçen herkese; hayırsever iş insanımız Kamil Güleç Beyefendi ve saygıdeğer hanımefendi’ye, Kask Kafalılar Motosiklet Kulübü’ne, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline ve katkı sunan tüm kurumlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta orman yanginina karsi isbasi egitimleri suruyor F6CrGH97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta orman yangınına karşı işbaşı eğitimleri sürüyor

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından orman yangınlarına karşı hazırlık kapsamında yürütülen Yangın İş Başı Eğitimleri aralıksız devam ediyor.

Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen eğitimler, Orman Bölge Müdürü Halil Oflu riyasetinde ve Bölge Müdür Yardımcısı Osman Araz koordinesinde yürütülüyor.

Eğitimlerin açılışında konuşan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, orman yangınlarıyla mücadelenin önemine dikkat çekerek personelin her an göreve hazır olması gerektiğini vurguladı.

Oflu, “Karşımızdaki düşman acıkmıyor, susamıyor, yorulmuyor ve uyumuyor. Biz de bu nedenle eğitimlerimizi sıklaştırarak bu mücadelede gücümüzü artırıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşanan yangınlardan önemli dersler çıkardık” dedi.

Yangınla mücadelede ekip ruhunun önemine değinen Oflu, “Bireysellik değil ekip çalışması esastır. Her personel ekip arkadaşının eksiğini tamamlayacak, sahada boşluk bırakılmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Eğitimlerde Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ersan Kabakçı ve Zonguldak Orman İşletme Müdürü Suat Ataş tarafından yangına ilk müdahale teknikleri, arazöz ve ekipman kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği, haberleşme sistemleri ve acil durum iletişimi konularında teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

Yetkililer, eğitimlerle personelin yangına hızlı, koordineli ve güvenli müdahale kapasitesinin artırılmasının hedeflendiğini belirterek, Yeşil Vatan’ın korunması için hazırlıkların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin