Süreyya Yavuz  23 Nisan Coşkusunu Çocuklarla Paylaştı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
23n
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2025 15:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Süreyya Yavuz  23 Nisan Coşkusunu Çocuklarla Paylaştı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve millet egemenliğinin simgesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Güleç Çocuk Evleri Sitesi’nde düzenlenen özel bir etkinlikle kutlandı.

Etkinliğe, Vali Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz  katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu. Güleç Sevgi Evleri’nde gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Güleç ve eşi Sezer Güleç ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de iştirak etti.

Çağ Çelik Endüstri A.Ş. ve Kask Kafalılar Motor Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen program, motorlu araç kortejiyle başladı. Kortejin ardından Güleç Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde hazırlanan sergi açılışı yapıldı ve miniklerin büyük bir coşkuyla sahnelediği 23 Nisan gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Program kapsamında ayrıca “Minik Eller Sanat Atölyesi”nin açılışı da gerçekleştirildi.

Çocukların emek vererek neşe ve heyecanla hazırladığı gösteriler büyük alkış toplarken etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir 23 Nisan yaşattı. Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Süreyya Yavuz, mimarları olan çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada onların neşesi, coşkusu ve emeğiyle hazırlanan program hepimize umut verdi. Çocuklarımızın gözlerindeki parıltı, yarınlarımızın en güçlü teminatıdır. Onların sevgiyle, güvenle ve huzur içinde büyüyebilmeleri için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde emeği geçen herkese; hayırsever iş insanımız Kamil Güleç Beyefendi ve saygıdeğer hanımefendi’ye, Kask Kafalılar Motosiklet Kulübü’ne, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline ve katkı sunan tüm kurumlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 16
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kamu yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “Eflani İlçesi Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası Yapım İşi” projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. İlçenin kamu hizmet kapasitesini artırması hedeflenen proje, bölge için önemli yatırımlar arasında yer alıyor.

Toplam 2.052 metrekare inşaat alanına sahip olan projede, yapı oturum alanı ise 491 metrekare olarak planlandı. İhalenin ve kontrollük hizmetlerinin Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütüldüğü projede, teknik ekipler sahadaki çalışmaları yakından takip ediyor.

Projede gelinen son duruma göre, betonarme imalatları tamamlanırken, çatı ve duvar imalatlarının ise devam ettiği bildirildi. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği ifade edilirken, yetkililer projenin tamamlanmasıyla birlikte Eflani’de kamu hizmetlerinin daha modern ve etkin bir şekilde sunulacağını belirtti.

Karabük İl Özel İdaresi yetkilileri, projede emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, yatırımın en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin