Sürekli Şerit Değiştirerek Trafiği Tehlikeye Attı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
673b447ef3600
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 14:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürekli Şerit Değiştirerek Trafiği Tehlikeye Attı

Karabük-Bartın kara yolunda sürekli şerit değiştirerek arkasındaki aracın geçişine izin vermeyen otomobil cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Karabük’ten Bartın istikametine seyir halinde olan 74 BT 553 plakalı otomobilin sürücüsü arkasındaki araca yer vermemek için sürekli şerit değiştirdi. Hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atan sürücü cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
O anları kaydeden sürücü “Böyle magandalar yüzünden trafiğe çıkamıyoruz” diyerek duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada 2026 duatlonu coskusu ZyGxUDcF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 2026 Duatlonu Coşkusu

Çaycuma’da düzenlenen 2026 Duatlonu, yoğun katılım ve renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi. İlçede sporseverleri bir araya getiren organizasyon, protokol üyelerinin katılımıyla daha da anlam kazandı.

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, etkinlik alanını ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Yarışmaya katılan sporcularla sohbet eden protokol üyeleri, sporculara başarı dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında yapılan değerlendirmelerde, sporun toplumda yaygınlaştırılmasının ve özellikle gençlerin spora teşvik edilmesinin büyük önem taşıdığı vurgulandı. Organizasyonun, bu anlamda önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.

Etkinlik kapsamında Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya tarafından protokol üyelerine günün anısına plaket takdim edildi. Organizasyon, hem sporcular hem de katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin