Samsun’da sürekli kazanın meydana geldiği yolda yine kaza meydana gelirken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nursu Asan Kıraç idaresindeki 29 AZ 948 otomobil ile Cafer Tayyar Şen yönetimindeki 55 HR 584 hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araç savrularak devrildi. Kazada ölen ve yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza anı ise güvenlik kamerası yansıdı.
Aynı yerde daha öncede çok sayıda trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi.


Sürekli kazanın olduğu yolda yine kaza
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

