Samsun’da polis tarafından durdurulan şüpheli araçta sahte içki yapımında kullanılan 320 litre etil alkol ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri Tekkeköy ilçesi Samsun Ordu karayolu uygulama noktasında, şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yaptı. Yapılan aramada sahte içki yapımında kullanılan 320 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili M.Y.(44) ve Y.Z.E.(53) gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.


Şüpheli araçta sahte içki yapımında kullanılan 320 litre etil alkol ele geçirildi
Kenan Yılmaz ve ekibi sahada
Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve ekibi, yetkili oldukları işyerlerini ziyaret ederek emekçilerin sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.
Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yılmaz, son olarak KARDEMİR bünyesindeki işyerlerinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde çalışanların talepleri, çalışma koşulları ve iş hayatına dair yaşanan sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
İşçilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Başkan Kenan Yılmaz, sendika olarak her zaman emekçinin yanında olduklarını belirterek, çalışanların haklarının korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaretler sırasında çalışanlar da sorunlarını doğrudan sendika yönetimine iletme fırsatı bulurken, Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

