Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2022 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Süper Lige İlerliyorlar

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1.Lig’de mücadele eden Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda rakibi Bahçelievler BLD SK’yı 29-28 yenerek ligi galibiyetle noktaladı.
Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanla kazandığı bu karşılaşma ile ligi ikinci sırada tamamladı ve play-off öncesi 2 puan avantaj elde etti.
İstanbul Şehit Er Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde saat 16.00’da başlayan mücadelede Karabük temsilcisi rakibi Bahçelievler BLD SK’yı karşısında ilk yarıyı 15-14 geride kapatırken karşılaşmayı 29-28 kazandı.
2 puan avantajla play-offa giden Karabük Yenişehir GSK, 21-24 Nisan tarihleri arasında Tokat’ta Mihalıççık SK, Seyhan Belediyespor, 1955 Batman BLD, Ordu Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Karabük temsilcisi Tokat’tan Süper Lig’e yükselerek şehre dönmek istiyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
haciosman
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Haziran, 2026 12:16 tarihinde yayınlandı
0

Hacıosmanoğlu: “İlk Hedefimiz Avustralya Maçını Kazanmak”

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı’nın kampını ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin gruptan lider çıkmak olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, başarıya adım adım ilerleyerek ulaşacaklarını söyledi.

ABD’nin Arizona eyaletindeki Athletic Grounds’ta gerçekleştirilen antrenmanı takip eden Hacıosmanoğlu, D Grubu’nda oynanacak ilk maçın büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

“İlk maçımız Avustralya ile. Oradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” diyen Hacıosmanoğlu, “Hedefimiz belli ama adım adım gitmek lazım. Gruptan lider çıkmanın ne kadar avantajlı olduğunu biliyoruz. Allah nasip ederse gruptan lider çıkıp yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Terlemeden Sonuç Alamıyorsunuz”

Kamp ortamı ve hava koşullarına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Hacıosmanoğlu, Arizona’daki sıcak havaya rağmen çalışmaların verimli geçtiğini belirterek, “Sıcak ama nem yok. Güneş battı, hava da güzel esiyor. Terlemeden sonuç alamıyorsunuz. Çocuklar sıkı çalışıyorlar. Şu anda da tam antrenman havası.” dedi.

Dünya Şampiyonu Boksöre Tebrik

Milli takım kampını ziyaret eden IBF Hafif Sıklet Dünya Şampiyonu Elif Nur Turhan ile de bir araya gelen Hacıosmanoğlu, başarılı sporcuyu tebrik etti.

Turhan’ın yeni bir unvan mücadelesine çıkacağını hatırlatan Hacıosmanoğlu, “Şimdi öğrendim dünya şampiyonluğu var. İnşallah bir kemer daha kazanırsa dört kemerin sahibi olacak. Cumhuriyet tarihimizde bir ilk olacak.” diye konuştu.

“Yüreklerimiz Bir Olacak”

Arizona’da ABD’li rakibiyle ringe çıkmaya hazırlanan Elif Nur Turhan ise milli takım kampında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bayrağımızı burada görmek bize büyük güç verdi. Branşlarımız farklı olsa da yüreklerimiz bir olacak. Hepimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Mete Memiş de hem Elif Nur Turhan’a hem de A Milli Takım’a başarı dileklerini ileterek, Türk sporunun önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin