2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nda heyecan Cuma günü oynanacak Medipol Başakşehir-Bursaspor maçı ile başlıyor.
2017-2018 sezonunun ilk maçı Cuma günü akşam 21.45’te Medipol Başakşehir ile Bursaspor arasında oynanacak. Bursaspor geçtiğimiz sezonu hedeflediği noktada tamamlayamazken, Medipol Başakşehir ise Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı vermiş ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynama hakkı elde etmişti.
Süper Lig’de ilk haftanın programı şöyle:
11 AĞUSTOS CUMA
21.45 Medipol Başakşehir – Bursaspor
12 AĞUSTOS CUMARTESİ
20.00 Gençlerbirliği – Kardemir Karabükspor
20.00 Akhisar Belediyespor – Sivasspor
21.45 Alanyaspor – Kasımpaşa
21.45 Göztepe – Fenerbahçe
13 AĞUSTOS PAZAR
20.00 Trabzonspor – Atiker Konyaspor
20.00 Evkur Yeni Malatyaspor – Osmanlıspor
21.45 Beşiktaş – Antalyaspor
14 AĞUSTOS PAZARTESİ
21.45 Galatasaray – Kayserispor


Süper Lig’de heyecan başlıyor
Devrek’te siyasi parti temsilcileri bir araya geldi
Devrek’te ki siyasi parti temsilcileri düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen ve ev sahipliğini Devrek AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi’nin üstlendiği toplantıda ilçede ki siyasi temsilcileri ikinci kez bir araya gelerek Devrek’in her yönden daha ileriye gitmesi için neler yapılması gerektiği konuları masaya yatırıldı.
Devrek Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya CHP ilçe başkanlığından temsilci katılmazken, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi, MHP İlçe Başkanı Cevat Tilkicik, Saadet Partisi Mustafa Taşçı, Yeniden Refah Partisi Gökhan Şimşek ile İyi Parti İlçe Başkanı Bahadır Kıyıcı hazır bulundular.
Gerçekleştirilen toplantıda ortak alınan kararlarda, Devrek’te yapılması planlanan çevre yolu, ilçede ki bazı yerlerin altyapısının yeniden elden geçirilmesi, devam eden kamu kurum ve kuruluşların yatırımları ile şehir merkezinde trafik akışının rahatlatılması için gerekli adımların atılması konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İktidarı ve muhalefeti ile ilçenin gelişmesi için bu tür toplantıların kesintisiz olarak devam edeceği vurgulandı.


