2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nda heyecan Cuma günü oynanacak Medipol Başakşehir-Bursaspor maçı ile başlıyor.
2017-2018 sezonunun ilk maçı Cuma günü akşam 21.45’te Medipol Başakşehir ile Bursaspor arasında oynanacak. Bursaspor geçtiğimiz sezonu hedeflediği noktada tamamlayamazken, Medipol Başakşehir ise Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı vermiş ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynama hakkı elde etmişti.
Süper Lig’de ilk haftanın programı şöyle:
11 AĞUSTOS CUMA
21.45 Medipol Başakşehir – Bursaspor
12 AĞUSTOS CUMARTESİ
20.00 Gençlerbirliği – Kardemir Karabükspor
20.00 Akhisar Belediyespor – Sivasspor
21.45 Alanyaspor – Kasımpaşa
21.45 Göztepe – Fenerbahçe
13 AĞUSTOS PAZAR
20.00 Trabzonspor – Atiker Konyaspor
20.00 Evkur Yeni Malatyaspor – Osmanlıspor
21.45 Beşiktaş – Antalyaspor
14 AĞUSTOS PAZARTESİ
21.45 Galatasaray – Kayserispor


Süper Lig’de heyecan başlıyor
Okul sporları minik kızlar hentbol il birinciliği sona erdi
Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, büyük heyecana ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olarak tamamlandı.
İl genelinden okulların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minik sporcular, centilmence mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Karşılaşmalar sonunda Ünsal Tülbentçi İlkokulu il birinciliğini elde ederken, Kurtuluş İlkokulu ikinci, Şehit Adem Yavru İlkokulu üçüncü ve Altın Safran İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.
Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyona katılan tüm sporcular, öğretmenler ve okul yöneticileri gösterdikleri emek ve performans nedeniyle tebrik edildi.
Yetkililer, okul sporlarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, sporun birleştirici gücüyle geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

