Suluova’da gübre çukuruna düşen ineği belediye ekipleri kurtardı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Suluova’da gübre çukuruna düşen ineği belediye ekipleri kurtardı

Amasya’nın Suluova ilçesinde gübre çukuruna düşen inek, belediye ekiplerinin çabalarıyla kurtarıldı.

Bireylül Mahallesi Bestami Sokak’ta Bekir Kılıç’a ait ineğin gübre çukuruna düşerek mahsur kaldığının bildirilmesi üzerine itfaiye ekipleri harekete geçti. Olay yerine çağrılan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki bir biyogaz tesisi çalışanlarının desteğiyle çukuru boşalttı. Ardından çukura giren itfaiyeci ineği halata bağladı. İş makinesinin desteğiyle çıkartılan inek sahibine teslim edildi.

İneğin sahibi bir saat süren çalışmada emeği geçen ekiplere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda minibus ile hafif ticari arac carpisti 7 yarali gihnxQFG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 7 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Kastamonu-Taşköprü karayolu Tekev mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taşköprü istikametinde seyir halinde olan Sezer Y. idaresindeki 37 ABP 346 plakalı hafif ticari araç ile aynı istikametteki Macit K. yönetimindeki 55 PG 145 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs refüjdeki ağaçlara çarparak yolu karşı şeridine geçerken, hafif ticari araç ise ters döndü. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Taşköprü Devlet Hastanesi ve Kastamonu il merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin