SÜDGE Kursu 2023 Yılı Başvuruları Başlıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Şubat, 2023 12:28 tarihinde yayınlandı
0
1

SÜDGE Kursu 2023 Yılı Başvuruları Başlıyor

Alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan sürücüler için Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi (SÜDGE)  Kurs başvuruları 15 Şubat’ta başlıyor.
Alkollü araç kullandığı 2. defa tespit edilen 2 yıllığına sürücü belgeleri geçici olarak alınan sürücülerin sürücü belgelerini geri almaları için katılması zorunlu olan Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi Kursları için başvurular 15 Şubat’ta açılıyor.
Karabük İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda başvuruların İl Sağlık Müdürlüğünün www.karabukism.saglig.gov.tr adresinden saat 10.00’dan itibaren online olarak alınacağı bildirildi.

Toplam 84 kişilik kontenjanın açılacağı kurslara yedek kontenjan açılmayacak. Başvurusu kabul edilen kursiyerlerden kayıt esnasında istenecek evraklar ise şu şekilde;
Eğitim programına katılma isteğini belirten dilekçe (matbu evrak Müdürlüğümüz tarafından verilecektir)
4 adet vesikalık fotoğraf
Trafik Zabıtası tarafından düzenlenen sürücü belgesi geri alma tutanağı örneği
Nüfus Cüzdanı fotokopisi
Eğitim ücretinin ( 2022 yılı için 2.860,00 TL) yatırıldığına dair makbuz. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin