blank
Haber Merkezi tarafından
24 Ocak, 2025 13:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

SÜDGE Başvuru Tarihleri Açıklandı

Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi (SÜDGE) için başvurular, 5 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak başvurular, toplamda 168 kişiyle sınırlı olacak.

Başvuru kontenjanı dolduğunda kayıtlar otomatik olarak kapanacak ve başvurular için ikamet şartı aranmayacak. Eğitime katılacak her grup 12 kişiden oluşacak. Başvuru sırası gelen, ancak gruba herhangi bir nedenle katılamayan kişiler başka gruplara dahil edilmeyecek.

Başvuruları kabul edilen kursiyerlere, eğitimin başlangıç tarihi daha sonra bildirilecek. Kayıt için gerekli evraklar ise sadece başvurusu kabul edilenlerden talep edilecek.

Başvurusu kabul edilen kursiyerlerden  kayıt için; Eğitim programına katılma isteğini belirten dilekçe (İl Sağlık Müdürlüğünden verilecek.) 3 adet Fotoğraf, Jandarma ya da Emniyet Müdürlüğünden alınacak  sürücü belgesi geri alma tutanağı örneği, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Eğitim ücreti ( 2025 yılı için 14.536 TL)  yatırıldığına dair makbuz istenecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ağustos, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da otomobil kamyonla çarpıştı : 3 yaralı

Samsun’da arabanın kamyonla çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, Samsun’un Canik ilçesi 100.Yıl Bulvarı Samsun Millet Bahçesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Vahit Eren Soylu yönetimindeki 06 ABB 898 araba, İsak Aydemir idaresinde 35 BDA 956 kamyona sol art yan kısmından çarptı. Kazada, arabada bulunan Hatice Sidal Yurtbay, Nisanur Özdemir ve Hürü Melek Olcay yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin