Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Aralık, 2024 00:27 tarihinde yayınlandı
0

Su tankerinin çarptığı yaya ağır yaralandı

Karabük’te belediyeye ait su tankerinin çarptığı bir kişi ağır yaralandı.

Kaza, Demirçelik Kavşağında meydana geldi. Karabük Belediyesine ait Haşim İ. idaresindeki 34 BAC 162 plakalı ait su tankeri Öğlebeli istikametine seyir halindeyken yolun karşısına geçmeye çalışan Serdar Ş.’ye (42) çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yaya, ağır yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralı şahıs, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

676732bbcf804
676732bbdc81a
Bizi sosyal medyadan takip edin
MANSETJandarma Teskilatinin 187. Kurulus Yili Karabukte kutlanacak
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Haziran, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma Teşkilatının 187. Kuruluş Yılı Karabük’te kutlanacak

Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Karabük’te çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kutlama programı, 15 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek tören ve tanıtım faaliyetleriyle başlayacak.

Etkinlikler saat 10.00’da Yenişehir Atatürk Anıtı’nda başlayacak. Program kapsamında anıta çelenk sunulacak, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak.

Kutlamalar saat 11.00’de Kemal Güneş Caddesi Etkinlik Alanı’nda devam edecek. Burada İl Jandarma Komutanlığı tarafından tanıtım standı açılarak vatandaşlara Jandarma Teşkilatının görevleri, faaliyetleri ve kullandığı ekipmanlar hakkında bilgi verilecek.

Türkiye’nin köklü güvenlik kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatı, 187 yıldır ülke genelinde kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ile suçların önlenmesi ve aydınlatılması görevlerini sürdürüyor.

Karabük’te gerçekleştirilecek kutlama programına protokol üyeleri, kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşların katılması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin