Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mayıs, 2014 13:06 tarihinde yayınlandı
0

Su Sporları Kulübü Öğrencilerinden Rektör Uysal’a Ziyaret

Türkiye Kano Federasyonu tarafından 3-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bodrum Gümüşlük’te yapılan Deniz Kanosu Bahar Kupası Yarışları’nda Üniversiteyi temsil ederek, Bireysel 2000 metre K2 mix’te 3.cü olan ve Grup Kategorisinde ise 14 Kulüp arasından 4. olan Su Sporları Kulübü öğrencilerinden Tolga Serinsöz ve Pınar Büyük Rektör Prof. Dr. Burahanettin Uysal’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Deniz Kanosu Bahar Kupası Yarışları’nda Bireysel 2000 metre K2 mix’te 3. olup madalya alan Su Sporları Kulübü öğrencileri Tolga Serinsöz Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a yarışma hakkında ve elde edilen başarılar hakkında bilgiler verdi.Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “Denizi olmayan bir şehir olan Karabük’te Kano sporu gerçekten büyük bir ilgi gördü. Kısa bir süre içerisinde hem takımızı kurduk, hem müsabakalara hem de bugüne kadar katıldığımız müsabakalarda dereceler altık. Hafta sonu yapacağımız ‘Durgun Su Kano Hız Yarışları’na farklı illerden katılan sporcularımızı Üniversitemizde ve şehrimizde ağırlama fırsatı bulacağız. Biz Karabük Üniversitesi olarak bütün spor dallarında müsabaka merkezi olmak istiyoruz ve bu konudaki alt yapıya çok fazla yatırım yapıyoruz. Sizlerin de yakinen takip ettiği üzeri 25 bin kişilik bir stadyum inşa ettik. Açık kapalı spor tesislerimizle birlikte Üniversitemiz içerisinden geçen Araç Çayı’nı da spor aktivitelerimizde değerlendirerek ülkemizde bulunan üniversitelerimizde eğitim gören 5 milyonu aşkın öğrencilerimizin bir birleri ile müsabaka yapmalarını, tanışmalarını, arkadaşlıklarını ve dostluklarını arttırmak amacıyla Karabük Üniversitesi olarak bütün müsabakalara ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bu günden itibaren hem şehrimiz hem de Üniversitemiz spor müsabakalarında çok daha tanınır hale gelecektir. Ben göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Ve inanıyorum ki sizlerin başarısı sizlerden sonra gelen arkadaşlarınıza örnek teşkil edecektir.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin