Su İşlerinden 7 Ayda 2618 Metre Yeni Hat - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2022 12:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Su İşlerinden 7 Ayda 2618 Metre Yeni Hat

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yılın ilk 7 ayında 2404 su hattı, 214 metre kanalizasyon hattı, 272 metre yağmur suyu hattının tamamlandığını söyledi.

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Safranbolu Merkez ve mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşların su ve kanalizasyon ile ilgili bir sıkıntı yaşamamaları için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,  Yılın ilk 7 ayında 2404 su hattı, 214 metre kanalizasyon hattı, 272 metre yağmur suyu hattının tamamlandığını söyledi. Belediye Su ve kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Halk Masalarına gelen ihbarlarında anında değerlendirildiğini belirten Başkan Elif Köse, “ Arkadaşlarımız gelen ihbarları anında değerlendirerek çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyorlar. Bu bağlamda yine yılın ilk 7 ayında 931 su arızası ile 1005 adette kanalizasyon arızasını çözüme kavuşturdular. Tüm müdürlük personelimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Köse; “Acil durumlar için her akşam icapçı olarak adlandırdığımız bir hazır kıta ekibimiz görev başında. Vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi 153 nolu ücretsiz hattan şikayet ve taleplerini bildirebilirler” diye konuştu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sq2 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
10 Nisan, 2026 15:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeni Nesil Otobüs Duraklarının montajına başlandı

Karabük Belediyesi, kent içi toplu taşımacılıkta yolcu konforunu artırmak amacıyla başlattığı kapalı ve iklimlendirilmiş otobüs durağı projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında üretilen yeni nesil durakların ilk etapta eski Balık Pazarı mevkiine montajına başlandı.

Modern tasarımıyla dikkat çeken bu duraklar; tamamen kapalı alan yapısı, ısıtma-soğutma sistemi, dijital bilgilendirme ekranları ve gelişmiş aydınlatma donanımı sayesinde yılın her döneminde vatandaşlara konforlu bir bekleme ortamı sunacak. Bu  uygulama, aynı zamanda bölgenin estetik görünümüne de katkı sağlayacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Hemşerilerimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmeden toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmalarını amaçlıyoruz. Modern belediyecilik anlayışımızı sahada adım adım hayata geçiriyor; ulaşım, altyapı ve çevre düzenlemelerinde Karabük’ün standartlarını sürekli olarak yükseltiyoruz.” 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin