Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2022 12:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Su İşlerinden 7 Ayda 2618 Metre Yeni Hat

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yılın ilk 7 ayında 2404 su hattı, 214 metre kanalizasyon hattı, 272 metre yağmur suyu hattının tamamlandığını söyledi. Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Safranbolu Merkez ve mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların su ve kanalizasyon ile ilgili bir sıkıntı yaşamamaları için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,  Yılın ilk 7 ayında 2404 su hattı, 214 metre kanalizasyon hattı, 272 metre yağmur suyu hattının tamamlandığını söyledi. Belediye Su ve kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Halk Masalarına gelen ihbarlarında anında değerlendirildiğini belirten Başkan Elif Köse, “ Arkadaşlarımız gelen ihbarları anında değerlendirerek çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyorlar. Bu bağlamda yine yılın ilk 7 ayında 931 su arızası ile 1005 adette kanalizasyon arızasını çözüme kavuşturdular. Tüm müdürlük personelimize kolaylıklar diliyorum" dedi. Başkan Köse; "Acil durumlar için her akşam icapçı olarak adlandırdığımız bir hazır kıta ekibimiz görev başında. Vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi 153 nolu ücretsiz hattan şikayet ve taleplerini bildirebilirler" diye konuştu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Su samuru avladığı yengeci yerken görüntülendi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kuşağı tükenme tehlikesi altında bulunan su samuru, kanyonda yengeç avlarken doğaseverin kamerasına yansıdı.
Dünya Tabiat ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından jenerasyonu tükenmekte olan cinsler ortasında gösterilen su samuru, Konarı Kanyonunda suya dalarak yengeç avladı. Avladığı yengeci kayanın üzerinde yemeye başlayan su samuru, kendisini görüntüleyen bireye aldırış etmeden yemeğini tamamladı. Akabinde tekrar suya dalan hayvan gözden kayboldu. O anlara ilişkin belgesel tadındaki imgeler toplumsal medyada büyük beğeni topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.