Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Nisan, 2019 14:03 tarihinde yayınlandı
0

STSO’dan Köse’ye hayırlı olsun ziyareti

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkanı Cengiz Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Sami  Acar, Hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunmak üzere ziyarete geldiklerini ifade ederek, “Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduk. İnşallah hep birlikte Safranbolu için güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Köse ise; ” Safranbolu bir misal şehir olmasının yanı sıra geçmişten bizlere emaneti olan bir kent. Bizlere düşen, bu güzel ve dünya için önemli şehri gelecek kuşaklara en güzel şekilde bırakmak, hatta çok daha ileri seviyelere ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah bunu da başaracak güçteyiz. Ben nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin