STK Toplantısında Yaşanan Baygınlık Olayı Provokasyon Çıktı - Karabük Haber Postası
67b4920e6f788
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
18 Şubat, 2025 16:58 tarihinde yayınlandı
0
0

STK Toplantısında Yaşanan Baygınlık Olayı Provokasyon Çıktı

Karabük’te düzenlenen bir sunum toplantısında, beklenmedik bir olay meydana geldi. Kamu ve sivil toplum işbirliği projesi kapsamında yapılan toplantıya katılanlar, salonda kısa süreli bir gerilim yaşadı.

Toplantının açılış konuşmasını Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptıktan sonra, Karabük Valisi Mustafa Yavuz da katılımcılara hitap etmek üzere söz aldı. Ancak Vali Yavuz’un konuşması sırasında, arka sıralarda bulunan bir katılımcının baygınlık geçirdiği bildirildi.

Olayı fark eden Vali Yavuz, konuşmasını yarıda keserek salondaki sağlık kuruluşu temsilcilerine seslendi. Hızla müdahale edilen katılımcı, baygınlık geçirdikten sonra salondan çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucu, baygınlık geçiren kişinin, protokolün dikkatini çekmek amacıyla salona geldiği öğrenildi. Bununla birlikte, bu kişinin toplantı dışında da bağırarak durumunu emniyet mensuplarına anlatmaya çalıştığı belirtildi. Olayın ardından yapılan açıklamalarda, bu kişinin toplantıyı provoke etmek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdiği ifade edildi.

Yaşanan bu tatsız olay, güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme taşıdı. Toplantı, sağlık ekiplerinin ve güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Mart, 2026 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’a Ormancık Haftası ziyareti

21 Mart Dünya Ormancılık Günü” ve 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan “Ormancılık Haftası” kapsamında Orman İşletme Müdürü Cemal Bozkurt ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Orman İşletme Müdürü Bozkurt, il genelinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler ve çalışmalar hakkında Vali Oktay Çağatay’a bilgiler verdi.

Karabük’ün %74’ünün ormanlarla kaplı olduğunu vurgulayan Vali Oktay Çağatay, bu büyük doğal zenginliğin korunmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının hayati önem taşıdığını ifade etti. Özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangını afetinde ormanlarımızın zarar gördüğünü hatırlatan Vali Çağatay, benzer acıların tekrar yaşanmaması adına tüm vatandaşların daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti. Ormanların sadece bugün için değil, yarınlarımız için de vazgeçilmez bir değer olduğunu dile getiren Vali Çağatay, bu bilinçle hareket edilmesinin önemine dikkat çekti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin