STK Toplantısında Yaşanan Baygınlık Olayı Provokasyon Çıktı - Karabük Haber Postası
67b4920e6f788
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
18 Şubat, 2025 16:58 tarihinde yayınlandı
0
0

STK Toplantısında Yaşanan Baygınlık Olayı Provokasyon Çıktı

Karabük’te düzenlenen bir sunum toplantısında, beklenmedik bir olay meydana geldi. Kamu ve sivil toplum işbirliği projesi kapsamında yapılan toplantıya katılanlar, salonda kısa süreli bir gerilim yaşadı.

Toplantının açılış konuşmasını Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptıktan sonra, Karabük Valisi Mustafa Yavuz da katılımcılara hitap etmek üzere söz aldı. Ancak Vali Yavuz’un konuşması sırasında, arka sıralarda bulunan bir katılımcının baygınlık geçirdiği bildirildi.

Olayı fark eden Vali Yavuz, konuşmasını yarıda keserek salondaki sağlık kuruluşu temsilcilerine seslendi. Hızla müdahale edilen katılımcı, baygınlık geçirdikten sonra salondan çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucu, baygınlık geçiren kişinin, protokolün dikkatini çekmek amacıyla salona geldiği öğrenildi. Bununla birlikte, bu kişinin toplantı dışında da bağırarak durumunu emniyet mensuplarına anlatmaya çalıştığı belirtildi. Olayın ardından yapılan açıklamalarda, bu kişinin toplantıyı provoke etmek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdiği ifade edildi.

Yaşanan bu tatsız olay, güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme taşıdı. Toplantı, sağlık ekiplerinin ve güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda trafik polisleri denetimleri sikilastirdi 6q6e6VcQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da trafik polisleri denetimleri sıkılaştırdı

Bolu’da trafik polisi ekipleri, kentin en işlek noktalarında motosiklet ve özel halk otobüsü sürücülerine yönelik evrak ve kural denetimi gerçekleştirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde trafik güvenliğini ve düzenini sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu güzergahlardan Cumhuriyet Caddesi üzerinde denetim noktası oluşturdu.

Uygulamada özellikle motosikletler ve özel halk otobüsleri durdurularak tek tek kontrol edildi. Ekipler tarafından, sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenirken, ehliyet, ruhsat ve zorunlu araç evrakları incelendi. Kent genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin