blank
Haber Merkezi tarafından
18 Şubat, 2025 16:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

STK Toplantısında Yaşanan Baygınlık Olayı Provokasyon Çıktı

Karabük'te düzenlenen bir sunum toplantısında, beklenmedik bir olay meydana geldi. Kamu ve sivil toplum işbirliği projesi kapsamında yapılan toplantıya katılanlar, salonda kısa süreli bir gerilim yaşadı.

Toplantının açılış konuşmasını Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya yaptıktan sonra, Karabük Valisi Mustafa Yavuz da katılımcılara hitap etmek üzere söz aldı. Ancak Vali Yavuz’un konuşması sırasında, arka sıralarda bulunan bir katılımcının baygınlık geçirdiği bildirildi.

Olayı fark eden Vali Yavuz, konuşmasını yarıda keserek salondaki sağlık kuruluşu temsilcilerine seslendi. Hızla müdahale edilen katılımcı, baygınlık geçirdikten sonra salondan çıkarıldı. Yapılan incelemeler sonucu, baygınlık geçiren kişinin, protokolün dikkatini çekmek amacıyla salona geldiği öğrenildi. Bununla birlikte, bu kişinin toplantı dışında da bağırarak durumunu emniyet mensuplarına anlatmaya çalıştığı belirtildi. Olayın ardından yapılan açıklamalarda, bu kişinin toplantıyı provoke etmek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdiği ifade edildi.

Yaşanan bu tatsız olay, güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme taşıdı. Toplantı, sağlık ekiplerinin ve güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin