Stefan Kuntz: 'Şu anda hiçbir şey elde etmedik, çalışamaya devam edeceğiz' - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2023 11:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Stefan Kuntz: ‘Şu anda hiçbir şey elde etmedik, çalışamaya devam edeceğiz’

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 4 maçta 9 puan topladıklarını ama şu anda hiçbir şey elde etmediklerini ve gruptan çıkmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Galler ile Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşan Türkiye, karşılaşmayı 2-0 kazandı. Arda Güler ve Umut Nayır’ın milli takımlardaki ilk golüyle kazanan ay-yıldızlılarda maç sonu basın toplantısında konuşan Stefan Kunz, karşılaşmayı değerlendirdi.

“Şu anda hiçbir şey elde etmedik, çalışamaya devam edeceğiz”

Kazanmalarına rağmen henüz grup maçlarının tamamlanmadığına dikkat çeken Stefan Kuntz, “Samsun’a teşekkür ediyorum. Ne kadar zor durumda kaldıysak taraftarlar da o derece zor durumda kaldı. Gol sevincimi de düşüneceğim. Taraftar bir ara oyunla iyice bütünleşti. Taraftarlar oyunumuza destek oldu ve özellikle oyuncularımızı heyecanlandırmadı. Bu da bize ekstra güç verdi. Gruptaki durumumuzla ilgili mütevazı olmamız gerekiyor. Şu anda hiçbir şey elde etmedik. Çalışmaya devam etmeliyiz. Oyunda tek bir oyuncuyu öne çıkarmak istemiyorum. Tüm oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Rakibin 10 kişi kalması Arda Güler’e güzel bir alan sağladı. Çok güzel bir gol attığını da düşünüyorum. Sözleşme konusunda seneye hazirana kadar kontratım var. İşime devam ediyorum. Burada bir tohum ektik, karşılığını da dönem dönem alıyoruz. Bugünkü maçta oyunumuzu, Letonya maçına göre daha iyi gösterdik. Gelişmeye devam etmek istiyoruz” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada ekiplerin aradigi kadinin cenazesi sulama kanalinda bulundu XudxVbnC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da ekiplerin aradığı kadının cenazesi sulama kanalında bulundu

Amasya’da evinden çıkıp kayıplara karışan kadının cansız bedeni ekipler tarafından sulama kanalında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Amasya’nın Merzifon ilçesine bağlı Kayadüzü köyünde yaşayan evli ve 5 çocuk annesi Emine Aktürk’ün yakınları, sabah saatlerinden itibaren kendisini bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. AFAD, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri çevrede ve evin önünden geçen su kanalında inceleme başlattı. Kanalda yemenisine erişilen 60 yaşındaki kadının cenazesi, Amasya il merkezinden gelen dalgıçların yaptığı aramalar sonrası evinden 2 kilometre ötede Suluova ilçesine bağlı Kazanlı köyü yakınlarında suyun içinde bulundu. Kanaldan çıkartılarak ceset torbasına konulan cenaze inceleme yapılmak üzere hastane morguna götürüldü.

Şüpheli ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin