Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2023 11:05 tarihinde yayınlandı
0

Stefan Kuntz: ‘Şu anda hiçbir şey elde etmedik, çalışamaya devam edeceğiz’

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 4 maçta 9 puan topladıklarını ama şu anda hiçbir şey elde etmediklerini ve gruptan çıkmak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Galler ile Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşan Türkiye, karşılaşmayı 2-0 kazandı. Arda Güler ve Umut Nayır’ın milli takımlardaki ilk golüyle kazanan ay-yıldızlılarda maç sonu basın toplantısında konuşan Stefan Kunz, karşılaşmayı değerlendirdi.

“Şu anda hiçbir şey elde etmedik, çalışamaya devam edeceğiz”

Kazanmalarına rağmen henüz grup maçlarının tamamlanmadığına dikkat çeken Stefan Kuntz, “Samsun’a teşekkür ediyorum. Ne kadar zor durumda kaldıysak taraftarlar da o derece zor durumda kaldı. Gol sevincimi de düşüneceğim. Taraftar bir ara oyunla iyice bütünleşti. Taraftarlar oyunumuza destek oldu ve özellikle oyuncularımızı heyecanlandırmadı. Bu da bize ekstra güç verdi. Gruptaki durumumuzla ilgili mütevazı olmamız gerekiyor. Şu anda hiçbir şey elde etmedik. Çalışmaya devam etmeliyiz. Oyunda tek bir oyuncuyu öne çıkarmak istemiyorum. Tüm oyuncularımız çok iyi mücadele etti. Rakibin 10 kişi kalması Arda Güler’e güzel bir alan sağladı. Çok güzel bir gol attığını da düşünüyorum. Sözleşme konusunda seneye hazirana kadar kontratım var. İşime devam ediyorum. Burada bir tohum ektik, karşılığını da dönem dönem alıyoruz. Bugünkü maçta oyunumuzu, Letonya maçına göre daha iyi gösterdik. Gelişmeye devam etmek istiyoruz” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin