Reklam
Reklam

Standa girip gümüş kolyeler ile takıları çaldılar

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ağustos, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şenlik için açılan stantlardan birine giren kimliği bilinmeyen kişi ya da bireyler standın içinde bulunan gümüş kolyeleri ve takıları çaldı.

Olay, Kıyı Bandı’nda meydana geldi. Gece saatlerinde Kdz. Ereğli Belediyesi’nin şenlik için açılan standa kimliği belgisiz kişi yahut bireyler girdi. İçerideki kolye ve öteki takıları alan hırsız ya da hırsızlar standa ziyan verip olay yerinden kaçtı. Sabah saatlerinde standın başına gelen çalışan gördüğü görüntü sonrası durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen takımlar inceleme yaparak kuşkulu yahut şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Polis, hırsızlığı yapan kişi ya da bireyleri bulmak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Üniversiteli gençler BARÜFEST’26 coşkusu yaşadı

universiteli gencler barufest26 coskusu yasadi QQIlT8UC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın Üniversitesi (BARÜ) geleneksel olarak düzenlediği BARÜFEST ile binlerce öğrenciyi müzik ve eğlence dolu etkinliklerle buluşturdu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) mezuniyet töreninin ardından geleneksel olarak düzenlenen Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri: BARÜFEST’26 etkinlikleri başladı. Müzikten eğlenceye, kulüp tanıtımlarından sahne performanslarına kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapan festival, binlerce kişinin katılımıyla tamamlandı.

Kutlubey Yerleşkesi gölet alanında gerçekleştirilen BARÜFEST’26’da konserler, çeşitli etkinlikler, eğlence alanları ve sosyal aktiviteler yer aldı. İlk gün mezuniyet sevincini müzikle kutlayan gençler, konser alanında unutulmaz anlar yaşarken ortaya renkli ve coşkulu görüntüler çıktı. İkinci gün farklı gruplar sevilen parçaları seslendirirken DJ’lerin sahne performansıyla öğrenciler doyasıya eğlendi.

Festival kapsamında iki gün boyunca sahne alan sanatçıların seslendirdiği şarkılara binlerce öğrenci hep bir ağızdan eşlik etti. Boya festivali olarak adlandırılan “ColorFest” ise renkli görüntülere sahne oldu. Rengârenk boyaların havaya atıldığı etkinlikte öğrenciler, arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi. Mezuniyet heyecanını festival atmosferiyle bir araya getiren BARÜFEST’26 coşkuyla tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin