Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şenlik için açılan stantlardan birine giren kimliği bilinmeyen kişi ya da bireyler standın içinde bulunan gümüş kolyeleri ve takıları çaldı.
Olay, Kıyı Bandı’nda meydana geldi. Gece saatlerinde Kdz. Ereğli Belediyesi’nin şenlik için açılan standa kimliği belgisiz kişi yahut bireyler girdi. İçerideki kolye ve öteki takıları alan hırsız ya da hırsızlar standa ziyan verip olay yerinden kaçtı. Sabah saatlerinde standın başına gelen çalışan gördüğü görüntü sonrası durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen takımlar inceleme yaparak kuşkulu yahut şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Polis, hırsızlığı yapan kişi ya da bireyleri bulmak için çalışma başlattı.


160
Standa girip gümüş kolyeler ile takıları çaldılar
628
Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı
Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.
Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

