Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şenlik için açılan stantlardan birine giren kimliği bilinmeyen kişi ya da bireyler standın içinde bulunan gümüş kolyeleri ve takıları çaldı.
Olay, Kıyı Bandı’nda meydana geldi. Gece saatlerinde Kdz. Ereğli Belediyesi’nin şenlik için açılan standa kimliği belgisiz kişi yahut bireyler girdi. İçerideki kolye ve öteki takıları alan hırsız ya da hırsızlar standa ziyan verip olay yerinden kaçtı. Sabah saatlerinde standın başına gelen çalışan gördüğü görüntü sonrası durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen takımlar inceleme yaparak kuşkulu yahut şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Polis, hırsızlığı yapan kişi ya da bireyleri bulmak için çalışma başlattı.


Standa girip gümüş kolyeler ile takıları çaldılar
Çorum’da uyuşturucu operasyonu: Kaçmaya çalışırken yakalandılar
Çorum’un Alaca ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine takibe alarak durdurduğu araçtaki uyuşturucu maddeyi atarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında Bozdoğan köyü bölgesinde gerçekleştirilen devriye sırasında durumundan şüphelenilen bir otomobil takibe alındı. Jandarma asayiş timleri tarafından durdurulan araçta bulunan sürücü M.S. (19) ile yanındaki B.E. (21) ve A.Ö. (17), araç içerisindeki uyuşturucu maddeyi dışarı atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından 3 şüpheli de jandarma ekiplerince yakalandı. Daha sonra şüphelilere ait 3 ayrı ikamet ve araçta yapılan detaylı aramalarda 81,97 gram sentetik kannabinoid ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 700 TL nakit para ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden M.S.’nin cep telefonunda yapılan ön incelemede, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen M.C.T. (21) isimli şahsın da tespiti yapıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, M.C.T.’yi de gözaltına aldı.

