Spor salonunda fenalaşıp hastanede ölen hemşire 9 ay önce ölen oğlunun yanına defnedildi - Karabük Haber Postası
spor salonunda fenalasip hastanede olen hemsire 9 ay once olen oglunun yanina defnedildi tcz1lZ7B
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor salonunda fenalaşıp hastanede ölen hemşire 9 ay önce ölen oğlunun yanına defnedildi

Zonguldak’ta spor salonunda fenalaşınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 47 yaşındaki hemşire Eda Kerim Tekin, son yolculuğuna uğurlandı. Tekin’in cenazesi 9 ay önce hayatını kaybeden oğlunun yanına toprağa verildi.

Bahçelievler Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görevli hemşire Eda Kerim Tekin spor salonuna geldi. Burada fenalaşan Tekin’i fark edenler durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi aynı hastanenin morgundan alınarak Kozlu ilçesinde bulunan Aziziye Camisi’ne getirilen Tekin için cenaze töreni düzenlendi.

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde 21 yıl boyunca hemşire olarak görev yapan Tekin için ikindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Tekin’in cenazesi Aşağıçayır köyü mezarlığında Serebral Palsi hastalığı nedeniyle tedavi gören ve 9 ay önce 19 yaşında hayatını kaybeden oğlu Boran Tekin’in yanına defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.