Karabük’te bu yılın Ocak ayında hizmete giren Keltepe Kayak Merkezinin alt ve üst günü birlik tesislerinde yapılması gereken iyileştirmeler için 396 bin TL ödenek bakanlık tarafından tahsis edildi.
AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Keltepe Kayak Merkezinin ihtiyacı olan iyileştirmeler için 396 bin 484 bin 73 TL’lik ödeneğin tahsisi gerçekleştiğini bildirdi.
Miletvekili Ünal ve Güneş tarafından yapılan ortak açıklamada, “ Gençlik ve Spor Bakanlığımızı ziyaretimizde gündeme getirdiğimiz Keltepe Kayak Merkezi Alt ve Üst Günü Birlik tesislerimizin vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verilebilmesi için ihtiyacı olan mescit, tuvalet, bilet satış gişesi ve tesislere giriş çıkışların kontrol altına alınabilmesi ile alakalı Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan talepte bulunduğumuz 396 bin 484 bin 73 TL’lik ödeneğin tahsisi gerçekleşmiştir. Ödenek konusunda ve Karabük’e gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bir kez daha teşekkür ederiz. Yapılacak olan iyileştirmelerin hızlı bir şekilde sezona yetiştirilebilmesi içinde il müdürlüğümüzce çalışmalarına başlanmıştır. Keltepe Kayak Merkezi’ne yapılacak olan bu iyileştirme çalışmaları ile birlikte, tesisin çehresi daha da değişmiş olup, ileriye dönük planladığımız hedeflerimiz doğrultusunda da Doğa Turizmini katarak büyük bir cazibe merkezi haline getirmeyi arzu ediyoruz. Karabük’ümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, ilimize gerçekleştirilecek tüm proje ve yatırımların takibine hassasiyetle devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.


Spor Bakanlığında Keltepe Kayak Merkezine 396 bin TL ödenek tahsis edildi
Genç polis memuru evinde hayatını kaybetti
DÜZCE (İHA) – Düzce’de görev yapan 30 yaşındaki polis memuru Samet Özdemir, babasının kendisinden haber alamaması üzerine evine giren meslektaşları tarafından hareketsiz halde bulundu. Yaklaşık 3 gündür ağır grip geçirdiği öğrenilen genç polisin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, düzenlenen törenin ardından Zonguldak’a uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 4 yıllık polis memuru Samet Özdemir’den dün saat 18.30’dan itibaren haber alamayan babası, hayatından endişe ederek durumu oğlunun meslektaşlarına bildirdi. İhbar üzerine Özdemir’in Aziziye Mahallesi 992. Sokak’taki evine giden polis ekipleri, kapının açılmaması üzerine Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerinden destek istedi.
İtfaiye ekiplerinin yardımıyla balkondan eve giren ekipler, genç polis memurunu odasında yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Özdemir’in hayatını kaybettiği tespit edildi.
3 gündür ağır grip geçiriyordu
Yapılan ilk incelemelerde, bilinen herhangi bir kronik sağlık sorunu olmayan genç polisin kalp krizi sonucu vefat ettiği belirlendi. Özdemir’in son 3 gündür ağır grip belirtileri yaşadığı öğrenildi.
Hayatını kaybeden Özdemir için Düzce Şehir Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü personelinin ve sevenlerinin katıldığı törenin ardından, genç polis memurunun cenazesi defnedilmek üzere memleketi Zonguldak’a uğurlandı.

