Nurettin Acar tarafından
23 Temmuz, 2020 08:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Spor Bakanlığında Keltepe Kayak Merkezine 396 bin TL ödenek tahsis edildi

Karabük’te bu yılın Ocak ayında hizmete giren Keltepe Kayak Merkezinin alt ve üst günü birlik tesislerinde yapılması gereken iyileştirmeler için 396 bin TL ödenek bakanlık tarafından tahsis edildi. AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Keltepe Kayak Merkezinin ihtiyacı olan iyileştirmeler için 396 bin 484 bin 73 TL’lik ödeneğin tahsisi gerçekleştiğini bildirdi. Miletvekili Ünal ve Güneş tarafından yapılan ortak açıklamada, “ Gençlik ve Spor Bakanlığımızı ziyaretimizde gündeme getirdiğimiz Keltepe Kayak Merkezi Alt ve Üst Günü Birlik tesislerimizin vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verilebilmesi için ihtiyacı olan mescit, tuvalet, bilet satış gişesi ve tesislere giriş çıkışların kontrol altına alınabilmesi ile alakalı Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan talepte bulunduğumuz 396 bin 484 bin 73 TL’lik ödeneğin tahsisi gerçekleşmiştir. Ödenek konusunda ve Karabük’e gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bir kez daha teşekkür ederiz. Yapılacak olan iyileştirmelerin hızlı bir şekilde sezona yetiştirilebilmesi içinde il müdürlüğümüzce çalışmalarına başlanmıştır. Keltepe Kayak Merkezi’ne yapılacak olan bu iyileştirme çalışmaları ile birlikte, tesisin çehresi daha da değişmiş olup, ileriye dönük planladığımız hedeflerimiz doğrultusunda da Doğa Turizmini katarak büyük bir cazibe merkezi haline getirmeyi arzu ediyoruz. Karabük’ümüze hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, ilimize gerçekleştirilecek tüm proje ve yatırımların takibine hassasiyetle devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
12 Haziran, 2025 10:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesi temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Karabük Belediyesi, şehir genelindeki temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar birçok noktada temizlik faaliyetleri yürütüyor.

Kent merkezinden mahalle aralarına, yürüyüş yollarından çocuk oyun alanlarına kadar çeşitli alanlarda eş zamanlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çöp konteynerleri düzenli olarak yıkanıyor ve dezenfekte ediliyor. Ayrıca, çevre kirliliğine neden olan moloz ve büyük hacimli atıklar belirlenen noktalardan toplanıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir temizliğinin önemine dikkat çekerek, “Temizlik sadece belediye hizmeti değil, aynı zamanda şehir kültürünün bir parçasıdır. Daha sağlıklı ve düzenli bir Karabük için ekiplerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve şehir estetiği için anlık müdahalelerde bulunuyor ve düzenli denetimler yapıyoruz. Karabük’e bugünün değil, geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda yaklaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin