Sözeri: “3 puan almamız gereken bir maç gibi gözüktü” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2017 10:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Sözeri: “3 puan almamız gereken bir maç gibi gözüktü”

Karabükspor TEnik Direktörü Erkan Sözeri deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değertlendirdi

Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Karabükspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, ”Karambollerden pozisyon verdik. Nihayetinde son dakika uzatmalarda golü yedik. Üzgünüz, 3 puan almamız gereken bir maç gibi gözüktü. Çünkü oynadığımız oyunun karşılığı bu olmalıydı ama maalesef koştuğumuz kadar, mücadele ettiğimiz kadar karşılığı 3 puan olmadı” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, deplasmanda aldıkları 1 puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Sözeri, ”Bugün rakibimiz 2 maç puansız olduğu için, çok çetin bir rakip olacağını biliyorduk. O rakibe karşı iyi reaksiyon vermemiz lazımdı ve saha içinde bunu da verdik. Maçtan öncede analizlerimizi yaptık. Bu konuda önde baskıyı zaman, zaman iyi yaptık, oyunu forse ettik ve öne de geçtik. Rakibimize özellikle ilk yarıda pozisyon vermedik. Öne geçtikten sonra ikinci yarıda maçı koparacak çok pozisyonlar bulduk” dedi.
“OYUNCULARIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Maçın kırılma anların olduğunu aktaran Sözeri, ”Maalesef bunu yapamayınca rakibimizin direnci arttı. Dolayısıyla bir iki tane toplardan ve karambollerden pozisyon verdik. Nihayetinde son dakika uzatmalarda golü yedik. Üzgünüz, 3 puan almamız gereken bir maç gibi gözüktü. Çünkü oynadığımız oyunun karşılığı bu olmalıydı ama maalesef koştuğumuz kadar, mücadele ettiğimiz kadar karşılığı 3 puan olmadı. Tabii maçtan önce 1 puan kötü değildi ama şu oyun, mücadeleden sonra 3 puan almamız gerekirdi diye düşünüyorum. Bu anlamda buruk bir sevinç var. Yine de Alanya gibi zor bir deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için oyuncularımı yürekten kutluyorum. Çünkü her şeylerini verdiler. Saha içinde başı yarılan oldu, sakatlanan oldu. Bütün koşu kalitelerini, standartlarını bugün gösterdiler ama geçen haftaki hastalığımız, Başakşehir’de de çok gol kaçırdık, bu maçta da kaçırdık. Bunu çalışmamız gerekiyor, çalışıyoruz da zaten. Dolayısıyla yandan 1 puanı kazanç olarak hanemize yazacağız” diye konuştu.
“ALANYASPOR KAZANMAK ADINA HER ŞEYİ YAPTI”
Alanyaspor’a başarılar dileyen teknik adam Sözeri, ”Maçın hakemlerini özellikle kutluyorum. Gerçekten bugün hiçbir şeyden etkilenmeden çok objektif bir maç yönettiler, belki bir iki hataları olmuştur. Onlarda çok doğal. Bana göre her iki taraf içinde çok objektif düdükler çaldı. Alanyaspor kazanmak adına her şeyi yaptı ama bizim takımımız iyi reaksiyon verdi. Penaltı pozisyonları ise bize uzak noktalarda oldu. Daha sonra izleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin