Sözeri: “3 puan almamız gereken bir maç gibi gözüktü” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ağustos, 2017 10:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Sözeri: “3 puan almamız gereken bir maç gibi gözüktü”

Karabükspor TEnik Direktörü Erkan Sözeri deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değertlendirdi

Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Karabükspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, ”Karambollerden pozisyon verdik. Nihayetinde son dakika uzatmalarda golü yedik. Üzgünüz, 3 puan almamız gereken bir maç gibi gözüktü. Çünkü oynadığımız oyunun karşılığı bu olmalıydı ama maalesef koştuğumuz kadar, mücadele ettiğimiz kadar karşılığı 3 puan olmadı” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, deplasmanda aldıkları 1 puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Sözeri, ”Bugün rakibimiz 2 maç puansız olduğu için, çok çetin bir rakip olacağını biliyorduk. O rakibe karşı iyi reaksiyon vermemiz lazımdı ve saha içinde bunu da verdik. Maçtan öncede analizlerimizi yaptık. Bu konuda önde baskıyı zaman, zaman iyi yaptık, oyunu forse ettik ve öne de geçtik. Rakibimize özellikle ilk yarıda pozisyon vermedik. Öne geçtikten sonra ikinci yarıda maçı koparacak çok pozisyonlar bulduk” dedi.
“OYUNCULARIMI YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Maçın kırılma anların olduğunu aktaran Sözeri, ”Maalesef bunu yapamayınca rakibimizin direnci arttı. Dolayısıyla bir iki tane toplardan ve karambollerden pozisyon verdik. Nihayetinde son dakika uzatmalarda golü yedik. Üzgünüz, 3 puan almamız gereken bir maç gibi gözüktü. Çünkü oynadığımız oyunun karşılığı bu olmalıydı ama maalesef koştuğumuz kadar, mücadele ettiğimiz kadar karşılığı 3 puan olmadı. Tabii maçtan önce 1 puan kötü değildi ama şu oyun, mücadeleden sonra 3 puan almamız gerekirdi diye düşünüyorum. Bu anlamda buruk bir sevinç var. Yine de Alanya gibi zor bir deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için oyuncularımı yürekten kutluyorum. Çünkü her şeylerini verdiler. Saha içinde başı yarılan oldu, sakatlanan oldu. Bütün koşu kalitelerini, standartlarını bugün gösterdiler ama geçen haftaki hastalığımız, Başakşehir’de de çok gol kaçırdık, bu maçta da kaçırdık. Bunu çalışmamız gerekiyor, çalışıyoruz da zaten. Dolayısıyla yandan 1 puanı kazanç olarak hanemize yazacağız” diye konuştu.
“ALANYASPOR KAZANMAK ADINA HER ŞEYİ YAPTI”
Alanyaspor’a başarılar dileyen teknik adam Sözeri, ”Maçın hakemlerini özellikle kutluyorum. Gerçekten bugün hiçbir şeyden etkilenmeden çok objektif bir maç yönettiler, belki bir iki hataları olmuştur. Onlarda çok doğal. Bana göre her iki taraf içinde çok objektif düdükler çaldı. Alanyaspor kazanmak adına her şeyi yaptı ama bizim takımımız iyi reaksiyon verdi. Penaltı pozisyonları ise bize uzak noktalarda oldu. Daha sonra izleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendilerini uyaran adami darp eden sahislar otomobili birakip kacti 3vR4Bp39
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendilerini uyaran adamı darp eden şahıslar otomobili bırakıp kaçtı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 3 şahıs, trafikte kızını rahatsız ettikleri için kendilerini uyaran adamı darp edip otomobili yolda bırakarak kaçtı. Darp edilen vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tosya ilçesi Rıhtım Boyu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. isimli vatandaş otomobiliyle, kızı S.K. ise motosikletiyle evlerine gitmek için arka arkaya seyir halindeyken, aynı yöndeki bir otomobildeki 3 genç, S.K. idaresindeki motosikleti taciz etti. Durumu fark eden H.K. aracını durdurarak, otomobildeki gençleri uyarmak istedi. Araçta bulunan 3 genç, çıkan tartışma sırasında H.K.’yi darp etti. Bu sırada sesleri duyan vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı. Olayın ardından 3 genç, bulundukları otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı.

Yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Darp edilen H.K. sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olay yerinde bırakılan otomobilin sahibinin oğlu olduğu öğrenilen ve olaya karıştığı değerlendiren 1 kişiyi olay yerinin yanında bulunan okulun bahçesinde yakaladı. Şahıs, polis merkezine götürdü. Şahısların olay yerinde bıraktığı otomobil ise otoparka çekildi.

Olayın S.K.’nin kullandığı motosikletin trafikte şahıslar tarafından taciz edilmesiyle başladığını ifade eden gördü tanığı Akif Dalsız, “Ben sesler üzerine geldiğimde, kızın babası, ‘ayıp değil mi, gençlik böyle olur mu’ diyordu. Daha sonra çocuk adamın yakasına yapıştı, adam da onun yakasına yapıştı. Büyüğe hiç saygı yok. Ayırmaya kalktığımızda ilk önce kıza vurdu. Babası, ‘ne yapıyorsun’ derken ona saldırdılar. Millette ahlak kalmamış, bu gençlik nereye gidiyor bilmiyoruz. Nereye kadar böyle devam edecek” dedi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan diğer 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin