Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2022 13:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Sözen’den Taş Ocağı’nda İnceleme

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Tam ve Halil Aydın ile birlikte Cumayanı Taş Ocağı patlatma sahasında incelemede bulunarak Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül’den bilgi aldı. Başkan Sözen incelemenin ardından yaptığı açıklamada; Bugün itibariyle ocakta yeni bir patlatma yaptıklarını ve bu patlatmayla beraber seri üretime geçmiş olacaklarını belirterek “Bir taraftan asfalt plentimizi buradan agrega üretimiyle besleyeceğiz,diğer taraftan ilçelerimizde ihtiyaç duyduğumuz yol alt temel malzemesinin teminini buradan karşılayacağız. Bütün amacımız hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha üst noktalara çıkartmaktır" dedi. (Halil Kızılyer)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
22 Kasım, 2025 14:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

BAŞKAN ÇETİNKAYA SAHA MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mahalle ziyaretleri kapsamında Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Çetinkaya, bölgenin ihtiyaçlarını yerinde inceleyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Görüşmeler sırasında iletilen talepler ilgili birimlere aktarıldı. Altyapı, çevre düzenlemesi, yol iyileştirmeleri ve sosyal alanlara yönelik taleplerin değerlendirilmesi için gerekli süreç başlatıldı.

Başkan Çetinkaya: “Biz masa başından değil, sahadan yönetmeye devam ediyoruz.”

Başkan Özkan Çetinkaya, Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’ndeki incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’nde hemşehrilerimizin taleplerini yerinde dinlemek bizler için çok değerli. Vatandaşlarımızdan gelen her görüş, Karabük’ün geleceğini birlikte şekillendirdiğimiz bu hizmet yolculuğunda bize yön gösteriyor.

Karabük’ün dört bir yanında altyapıdan çevre düzenlemesine, yol iyileştirmelerinden sosyal alanlara kadar birçok alanda çalışmalarımız devam ediyor. Çünkü biz şehrimizi masa başından değil, sahadan; vatandaşımızla yüz yüze, sorunları yerinde görerek yönetiyoruz.

Gayemiz, her mahallemizi daha düzenli, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir hale getirmektir. Hemşehrilerimizin desteğiyle Karabük’ün her noktasında planlı ve kararlı şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin