Sözen, Eflani grup yolundaki asfalt çalışmalarını inceledi

Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın
Haberi dinle
0:00/~1 dk

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Eflani ilçesinde yapımı devam eden Bostancılar Seferler – Ovacuma grup yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Saha incelemelerine Eflani Kaymakamı Ömer Bulut da katıldı. Yol çalışmaları hakkında Karabük İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Recep Yalçın’dan bilgi alan Sözen, yürütülen çalışmaları değerlendirdi.

Sözen, yaptığı açıklamada, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanlarına kavuşması için İl Özel İdaresi ekiplerinin sahada özveriyle çalıştığını belirtti.

“Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum,” diyen Sözen, grup yolunun tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşımın daha da rahatlayacağını ifade etti.

Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın
Yorumlar
Paylaş

İlgili Haberler

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.