Karabük Postası tarafından
01 Eylül, 2022 13:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Sözen: “Az Laf,Çok İş, Çok Üretim Anlayışımız Devam Edecek”

İl Genel Meclisi Eylül ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İl genel meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel idaresinin  sürekli hizmet anlayışıyla ve kendi kendine yeten, yenileyen, yeni hedefler ortaya koyan kurum haline geldiğini söyledi İl Genel Meclisi Eylül toplantılarının ilki İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen Başkanlığında gerçekleştirildi. İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda yapılan toplantısının açılışında konuşan Meclis başkanı Ahmet Sözen,  Yoğun çalışma sezonu içerisinde bir taraftan serme sıkıştırma işlemi devam ederken diğer taraftan da asfalt plenti ve asfalt ekibiyle sahadaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Şimdiye kadar 12.5 Km asfalt programımızı gerçekleştirdik. Bununla beraber 11 Bin Ton BSK üretimimiz gerçekleşti. Şuan itibariyle Kahyalar Köyümüzde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce Yenice ve Merkez ilçemizde asfalt çalışmalarımız devam etmişti. Merkez ve Yenice İlçemizde de asfalt öncesi serme sıkıştırma çalışmalarımızda devam ediyor. Bugün itibariyle de Yenice ilçemizde alt temel malzeme serme, sıkıştırma işlemlerimizi tamamlamış olacağız. Diğer taraftan ise mevcut asfaltlarımızın muhafazası için yama ekiplerimizde çalışmalarına son hız devam ediyor. Yenice İlçemizde yama programımızı tamamladık. Eflani ve Eskipazar İlçelerimizde yama çalışmalarımız devam etmektedir. Vermiş olduğumuz sözleri ve vaatleri eksiksiz olarak yerine getirmenin azmi ve kararlılığı içerisindeyiz ”dedi. “112 BİN TON BSK (SICAK ASFALT) ÜRETECEĞİZ” Başkan Sözen; “Bilindiği üzere sabit konkasörümüzün kurulmasıyla birlikte artık malzemeye ücret ödemiyoruz. İhtiyaç duyduğumuz malzemeyi kendimiz üretiyoruz. Buna bağlı olarak asfalt hedefimizde ve üreteceğimiz BSK (sıcak asfalt) ile ilgili önemli artışlar oldu. Bu yıl içerisinde 112 Bin Ton asfaltı köy yollarımıza sermiş olacağız" diye konuştu. “İL ÖZEL İDAREMİZ ARTIK YATIRIMCI BİR KURULUŞTUR” Artık agregaya ödeyecekleri  ücretin tamamını TÜPRAŞ’a Bitüm alımı için  aktaracaklarını belirten Başkan Sözen; "Böylece hedeflerimiz önemli ölçüde yükselmiş olacak. Bununla birlikte İl Özel İdaremizin bir yatırımcı kuruluş haline gelmiş olduğunun en büyük göstergesidir. Kendi kendine yeten bir kurum olmak gurur verici bir durum. İl Genel Meclis Üyelerimizin ve Mecliste aldığımız kararların büyük önemi var.Bu kararlar doğrultusunda bu işler yapılıyor" dedi. “AZ LAF,ÇOK İŞ” Başkan Sözen, son olarak yapılan hizmetler süreklilik arz edildiğini belirterek,  “İl Özel idaremiz sürekli hizmet anlayışıyla ve kendi kendine yeten,yenileyen, yeni hedefler ortaya koyan kurum haline gelmiştir. Çalışmalarımızı sezon sonuna kadar tamamlamış olacağız. Genel anlamda bakıldığında az laf,çok iş, çok üretim anlayışımız devam edecektir. Sahada gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden azim ve gayretle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum ”diye konuştu. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de can pazarı… Tüp yüklü kamyon ile minibüs çarpıştı: 16 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu minibüsüyle tüp yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Gerede ilçesi Havullu köyü mevkiinde, Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mustafa T. idaresindeki 06 BKC 975 plakalı yolcu minibüsü ile tıpkı istikamette seyreden S.B. yönetimindeki 06 AP 0358 plakalı tüp yüklü kamyon çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle minibüs içerisinde bulunan 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma takımı sevk edildi. Yaralılar, birinci müdahalenin akabinde etraftaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin