Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ağustos, 2023 15:16 tarihinde yayınlandı
0

Sözen, Asfalt Çalışmalarını İnceledi

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen Safranbolu İlçesine bağlı Hacılarobası grup yolunda devam eden Asfalt çalışmasını inceledi.

İncelemenin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Sözen,”İl Özel İdaremize bağlı ekiplerimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bizlerde sahada yapılan çalışmaları takip ediyoruz.Hacılarobası-Çavuşlar Köyü grup yolunda 4.2 Km’lik bir asfalt çalışmamız olacak.Bu sene başında belirlenen hedeflere ulaşmak için ekiplerimiz yoğun bir çaba sarf ediyor. İnşallah bu özveri ve yoğun çalışma neticesinde de hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, yaptığı incelemenin ardından personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
2 4
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Mayıs, 2026 13:30 tarihinde yayınlandı
0

İBB teknik heyeti Safranbolu’daki saha çalışmalarını inceledi

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) “Ortak Hizmet Modeli” projesi kapsamında, Safranbolu’da imara açılan Barış Mahallesi’ni ana arterlere bağlayacak ulaşım altyapısı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

TBB’nin araç desteği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) personel gücüyle yürütülen proje kapsamında, Barış Mahallesi’ni Karabük-Kastamonu karayoluna bağlayacak stratejik yol açma çalışmalarını yerinde incelemek üzere kente gelen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Recep Korkut, Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyonu Dairesi Başkanı Burak Alp ve Makine İkmal Müdürü Emre Kara, program kapsamında ilk olarak Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’yi makamında ziyaret etti.

Makam ziyaretinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Taner Timar ile birlikte Barış Mahallesi’ndeki çalışma sahasına geçen heyet, yeni açılan güzergahtaki son durumu değerlendirdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Elif Köse, yerel yönetimler arası dayanışmanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“İmara açtığımız Barış Mahallemizde ulaşım ağını kurmak için büyük bir iş birliği sergiliyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği’nin araç parkuru ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin uzman personel desteğiyle, mahallemizi Karabük-Kastamonu karayoluna bağlayacak yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu model, kamu kaynaklarının en etkin şekilde kullanıldığı örnek bir çalışmadır. Amacımız, Barış Mahallemizi modern ve ulaşılabilir bir yapıya kavuşturmaktır.”

Sahadaki incelemelerin ardından teknik sürece katkı sunan yöneticilere teşekkürlerini ileten Başkan Köse, şu ifadeleri kullandı:

“Saha çalışmalarımıza bizzat katılarak destek veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Recep Korkut’a, Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyonu Dairesi Başkanı Sayın Burak Alp’e ve Makine İkmal Müdürü Sayın Emre Kara’ya nazik ziyaretleri ve kıymetli katkıları için teşekkür ediyorum. Safranbolu’muzun geleceğini bu güçlü iş birlikleriyle inşa etmeye devam edeceğiz.”

İmar yolu açma çalışmaları tamamlandığında, yeni yerleşim bölgesi olan Barış Mahallesi’nin ana yollarla olan bağlantısı doğrudan ve konforlu bir şekilde sağlanmış olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin