Reklam
Reklam
6782447b56902
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Ocak, 2025 13:15 tarihinde yayınlandı
0

Soygun Diziydi Ancak Gerçek Oldu

Safranbolu’da gerçekleşen silahlı kuyumcu soygunu, televizyon ekranlarında izleyiciyi ekrana kilitleyen bir sahneyi hatırlattı.

Arka Sokaklar dizisinin 424. bölümünde Safranbolu’da çekilen bir sahnede, Hüsnü Çoban telsizden yapılan anonsla silahlı ve maskeli bir kuyumcu soygunu olduğunu öğrenmiş ve olay yerine gitmişti. Gerçek hayatta yaşanan olay, “Diziydi, gerçek oldu” dedirtti.

Dün akşam Safranbolu merkezindeki bir kuyumcuda üç silahlı ve maskeli kişi tarafından gerçekleştirilen soygun, emniyet güçlerinin hızlı operasyonuyla çözüldü. Gece boyunca yapılan çalışmalar sonucunda, şüpheliler İsmetpaşa Mahallesi’ndeki bir metruk evde yakalandı. Çalınan altınların bir kısmı çanta içerisinde, bir kısmı ise dere kenarında bulunurken, olayda kullanılan iki silah da ele geçirildi.

Ayrıca, şüphelilere gözcülük yaptığı değerlendirilen bir kişi daha gözaltına alındı. Halk arasında yankı uyandıran olay, Safranbolu’nun huzurunu korumak adına yapılan kararlı çalışmalarla kısa sürede aydınlatıldı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin