Karabük Belediyesi, toplumsal hayat merkezlerinde düzenlediği kurslarla kayıt yaptıran bin 400 şahsa eğitim ve gelişim imkanı sunuyor.
Farklı yaş kümelerine hitap eden kurslar, vatandaşların ilgi alanlarına nazaran kendilerini geliştirmelerine imkan sağlıyor. Düzenlenen kurslar ortasında Kur’an-ı Kerim öğrenme, dikiş, el nakışı, sağlıklı ömür idmanları için spor, 4-6 yaş dini pahalar eğitimi, bilgisayar işletmenliği, izcilik haftalık ünite çalışmaları, yüzme, klavye teknikleri, süratli klavye kullanımı ve muhasebede modüler tabanlı program geliştirme ve ahenk eğitimi yer alıyor.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Sosyal hayat merkezlerimizde devam eden kurslara katılmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Toplumsal Hayat Merkezleri’ne ve Hemşehri Bağlantı Merkezi’ne müracaatta bulunabilir” denildi.


Sosyal yaşam merkezlerindeki kurslar vatandaşların gelişimine katkı sağlıyor
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

