Karabük Belediyesi, toplumsal hayat merkezlerinde düzenlediği kurslarla kayıt yaptıran bin 400 şahsa eğitim ve gelişim imkanı sunuyor.
Farklı yaş kümelerine hitap eden kurslar, vatandaşların ilgi alanlarına nazaran kendilerini geliştirmelerine imkan sağlıyor. Düzenlenen kurslar ortasında Kur’an-ı Kerim öğrenme, dikiş, el nakışı, sağlıklı ömür idmanları için spor, 4-6 yaş dini pahalar eğitimi, bilgisayar işletmenliği, izcilik haftalık ünite çalışmaları, yüzme, klavye teknikleri, süratli klavye kullanımı ve muhasebede modüler tabanlı program geliştirme ve ahenk eğitimi yer alıyor.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Sosyal hayat merkezlerimizde devam eden kurslara katılmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, Toplumsal Hayat Merkezleri’ne ve Hemşehri Bağlantı Merkezi’ne müracaatta bulunabilir” denildi.


61
Sosyal yaşam merkezlerindeki kurslar vatandaşların gelişimine katkı sağlıyor
169
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

