Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Kasım, 2021 13:10 tarihinde yayınlandı
0

Sosyal Tesis ilk müşterilerini ağırladı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile Aslanlarda bulunan ve yeniden dizayn edilen Sosyal Tesis restaurat bölümü ilk müşterilerini ağırladı.

Üst katı düğün salonu olarak geçtiğimiz aylarda hizmete giren sosyal tesis mutfağı, modern dekorasyonu, deneyimli ve profesyonel ekibi ile Safranbolu adına yakışır bir mekân oldu.

Gerek personel, gerek lezzet, gerekse fiyatlarda oldukça uygun bir tarife izlediklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,” Sosyal Tesise gelen misafirlerimizin kendilerini özel hissetmelerini, rahat ve nezih bir ortamda yemek yiyebilmelerini amaçladı. Her gün ayrı bir menü ile güne başlayacak olan restaurantımızda dileyen hemşehrilerimiz sabah kahvaltısı da bulabilirler. Safranbolu’muza hayırlı olsun” dedi.

Restaurantın ilk müşterilerinden bazıları ise, yemeklerin ve hizmetim mükemmelliğinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede daireden yukselen alevler camlari kirdi 7Dkr8LnK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de daireden yükselen alevler camları kırdı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de 3 katlı binada çıkan ve alevlerin pencerelerden dışarı taştığı yangın, itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yangın, öğle saatlerinde Şerefiye Mahallesi Kıbrıs Sokak’taki 3 katlı binanın en üst katında, S.Y.’ye ait dairede çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm odayı sardı. Camları kırarak dışarı taşan alevleri gören çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Dairede maddi hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin