Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Kasım, 2021 13:10 tarihinde yayınlandı
0

Sosyal Tesis ilk müşterilerini ağırladı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile Aslanlarda bulunan ve yeniden dizayn edilen Sosyal Tesis restaurat bölümü ilk müşterilerini ağırladı.

Üst katı düğün salonu olarak geçtiğimiz aylarda hizmete giren sosyal tesis mutfağı, modern dekorasyonu, deneyimli ve profesyonel ekibi ile Safranbolu adına yakışır bir mekân oldu.

Gerek personel, gerek lezzet, gerekse fiyatlarda oldukça uygun bir tarife izlediklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse,” Sosyal Tesise gelen misafirlerimizin kendilerini özel hissetmelerini, rahat ve nezih bir ortamda yemek yiyebilmelerini amaçladı. Her gün ayrı bir menü ile güne başlayacak olan restaurantımızda dileyen hemşehrilerimiz sabah kahvaltısı da bulabilirler. Safranbolu’muza hayırlı olsun” dedi.

Restaurantın ilk müşterilerinden bazıları ise, yemeklerin ve hizmetim mükemmelliğinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin