Karabük Postası tarafından
10 Temmuz, 2023 17:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Sosyal medyada son zamanların en konuşulan transferi: Arda Güler

Sosyal medya ölçümlemelerinde Real Madrid’in yeni yıldızı Arda Güler, sosyal medyada son zamanların en çok konuşulan transferi oldu.

Sosyal medya ölçümlemelerinde Real Madrid’in yeni yıldızı Arda Güler, sosyal medyada son zamanların en çok konuşulan transferi oldu. Real Madrid, Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Arda Güler’i için sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullandı. Transferin duyurulmasının ardından kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar rekor etkileşim ve takipçi kazanımı ile neticelendi. Teleskop App tarafından yapılan sosyal medya ölçümlemelerinde, Real Madrid’in tüm dünyaya Arda transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenmeyle rekor kırdığı rapor edildi. Sosyal medyada son zamanların en konuşulan transferi: Arda Güler Real Madrid, transferin ilk gününden itibaren Arda için sosyal medya hesaplarından (Twitter, Instagram, Facebook) toplam 75 gönderi paylaştı. Arda için yapılan paylaşımlar 45 milyonu aşkın etkileşime ulaştı. En fazla etkileşim alan mecra Instagram olurken, Real Madrid’in sosyal medya hesaplarında 1 milyona yakın takipçi artışı yaşandı. Kulüp bu paylaşımlar neticesinde Instagram’da 742 bin 645, Twitter’da 177 bin 432, Facebook’ta 18 bin 920 yeni takipçiye kavuştu. Twitter’da “#WelcomeArda” hashtagiyle yapılan 31 paylaşımda, 767 bin 172 beğeni, 84 bin 585 retweet ve 12 bin 26 yorum ve 864 bini aşkın etkileşim ile en çok etkileşim alan gönderi oldu. Yapılan paylaşım 68,1 milyon görüntülenme ile rekor kırdı. Sosyal medyada son zamanların en konuşulan transferi: Arda Güler 37 milyonu aşan etkileşim Real Madrid Arda için sosyal medya hesabı Instagram’dan 7’si videolu olmak üzere 22 gönderi paylaşıldı. Bu paylaşımlar ile 104 milyonu aşkın bir izlenme oranına erişildi. Yapılan paylaşımlar 37 milyon 274 bin 742 beğeni, 237 bin 161 yorum alarak bir rekora ulaşmıştır. Ayrıca, Arda Güler’in transferi dolayısı ile yapılan paylaşımlar 37 milyon 511 bin 903 milyonu aşan etkileşim alarak bu dönemin en çok etkileşim alan gönderisi oldu. Sosyal medyada son zamanların en konuşulan transferi: Arda Güler Real Madrid’in Facebook hesabından yapılan 15 gönderide ise 3 milyon 210 bin 401 beğeni, 89 bin 152 yorum ve 74 bin 669 paylaşım aldı. Paylaşımlardaki videolar 2 milyon 484 bin 889 kez izlendi. Arda Güler’in transfer sürecinin başlaması ile Real Madrid’in sosyal medya hesabı Youtube’da 7 video paylaşıldı. Paylaşılan videolar 196 bin 347 beğeni, 7 bin 423 yorum ve 2 milyon 696 bin 807 izlenme oranlarına ulaşmıştır. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrek’ten Filistin’e destek, “Gazze bizim vicdanımızdır”

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, Devrek Birlik Kardeşlik Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından İsrail’in Filistin’e yönelik hücumlarını protesto etmek ve Gazze’ye giden yardım gemisine takviye olmak maksadıyla basın açıklaması düzenlendi.
Cumhuriyet Alanı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan açıklamaya, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş takviye verdi. Platform ismine açıklamayı okuyan Hacı Ahmet Ağa Cami İmam Hatibi Aydın Çolpa, toplanma gayelerinin "işgalci İsrail’in Filistin halkına yönelik insanlık dışı ataklarını lanetlemek ve abluka altındaki Gazze’ye bir nefes olmak için sefere çıkan Sumud Gemisi’ne sahip çıktıklarını ilan etmek" olduğunu söyledi.
Filistin davasının yalnızca bir coğrafya problemi değil, tüm ümmetin onur ve izzet problemi olduğunu belirten Çolpa, "Gazze; çocukların açlıkla sınandığı, bayanların gözyaşına mahkûm edildiği, pakların bombalar altında can verdiği bir beldeye dönüştürülmüştür. Yıllardır süren bu kuşatma, dünyanın gözleri önünde devam etmektedir" dedi.
Sumud Gemisi’nin yalnızca besin ve ilaç değil, insanlığın onurunu, vicdanını ve özgürlük çabasını taşıdığını vurgulayan Çolpa, şu davette bulundu:
"Buradan tüm dünyaya sesleniyoruz: İsrail’in yıllardır süren işgaline, zulmüne ve ablukasına derhâl son verilmelidir. Gazze’ye insani yardımların önü açılmalı, çocukların ve günahsızların feryadı dindirilmelidir. Kudüs, bizim kırmızı çizgimizdir. Gazze, bizim vicdanımızdır."
Açıklama, "Kahrolsun Siyonizm", "Kudüs Şüphesiz Kurtulacak" ve "Yaşasın Özgür Filistin" sloganlarının akabinde sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin