Sosyal medyada paylaştılar, polis tek tek yakaladı: 2 gözaltı - Karabük Haber Postası
sosyal medyada paylastilar polis tek tek yakaladi 2 gozalti vP9RlXVQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Sosyal medyada paylaştılar, polis tek tek yakaladı: 2 gözaltı

Bolu’da toplumsal medya hesaplarında tehlikeli motosiklet kullandığı imajları paylaşan 2 kişi, trafik takımlarının takibi sonucu yakalandı. Ehliyetine el konulan şahıslar, gözaltı süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü takımları, trafiği tehlikeye düşüren şoförlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Toplumsal medya hesabında motosikletiyle ön kaldırdığı ve plakasız gezdiği imgeleri paylaşan 35 YIK 50 plakalı motosikletin şoförü D.M.K. (22), sabah saatlerinde trafik polisinin takibi sonucu Bahçelievler Mahallesi’nde yakalandı. Evvelki gün polisten kaçan ve bugün orta sokakta yakalanan motosiklet şoförü D.M.K.’nin motoru bağlandı. Gruplar, Kültür Mahallesi’nde ise birebir münasebetlerle aradığı 06 CZU 282 plakalı motosiklet şoförü O.U.E.’yi yakaladı. İki şoförün de ehliyetine, ’sağlık durumlarının yerinde olup olmadığı tespiti’ gerekçesiyle el konuldu. Ayrıyeten yine ehliyetlerini almak için psikoloğa başvurmaları gerektiği öğrenildi. Motosikletleri, oto kurtarıcı yardımıyla yediemine çekilen şoförler, savcılık kararıyla gözaltına alındı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan D.M.K. ve O.U.E. adliyeye sevk edildi.

Her iki şoföre de toplamda 70 bin liranın üzerinde ceza kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Mart, 2026 13:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’a Ormancık Haftası ziyareti

21 Mart Dünya Ormancılık Günü” ve 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan “Ormancılık Haftası” kapsamında Orman İşletme Müdürü Cemal Bozkurt ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Ormancılık Günü ve Ormancılık Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Orman İşletme Müdürü Bozkurt, il genelinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler ve çalışmalar hakkında Vali Oktay Çağatay’a bilgiler verdi.

Karabük’ün %74’ünün ormanlarla kaplı olduğunu vurgulayan Vali Oktay Çağatay, bu büyük doğal zenginliğin korunmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının hayati önem taşıdığını ifade etti. Özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangını afetinde ormanlarımızın zarar gördüğünü hatırlatan Vali Çağatay, benzer acıların tekrar yaşanmaması adına tüm vatandaşların daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti. Ormanların sadece bugün için değil, yarınlarımız için de vazgeçilmez bir değer olduğunu dile getiren Vali Çağatay, bu bilinçle hareket edilmesinin önemine dikkat çekti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin