Sosyal medyada paylaştılar, polis tek tek yakaladı: 2 gözaltı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İftara son --:--
sosyal medyada paylastilar polis tek tek yakaladi 2 gozalti vP9RlXVQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Sosyal medyada paylaştılar, polis tek tek yakaladı: 2 gözaltı

Bolu’da toplumsal medya hesaplarında tehlikeli motosiklet kullandığı imajları paylaşan 2 kişi, trafik takımlarının takibi sonucu yakalandı. Ehliyetine el konulan şahıslar, gözaltı süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü takımları, trafiği tehlikeye düşüren şoförlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Toplumsal medya hesabında motosikletiyle ön kaldırdığı ve plakasız gezdiği imgeleri paylaşan 35 YIK 50 plakalı motosikletin şoförü D.M.K. (22), sabah saatlerinde trafik polisinin takibi sonucu Bahçelievler Mahallesi’nde yakalandı. Evvelki gün polisten kaçan ve bugün orta sokakta yakalanan motosiklet şoförü D.M.K.’nin motoru bağlandı. Gruplar, Kültür Mahallesi’nde ise birebir münasebetlerle aradığı 06 CZU 282 plakalı motosiklet şoförü O.U.E.’yi yakaladı. İki şoförün de ehliyetine, ’sağlık durumlarının yerinde olup olmadığı tespiti’ gerekçesiyle el konuldu. Ayrıyeten yine ehliyetlerini almak için psikoloğa başvurmaları gerektiği öğrenildi. Motosikletleri, oto kurtarıcı yardımıyla yediemine çekilen şoförler, savcılık kararıyla gözaltına alındı. Emniyetteki süreçleri tamamlanan D.M.K. ve O.U.E. adliyeye sevk edildi.

Her iki şoföre de toplamda 70 bin liranın üzerinde ceza kesildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 9 bin 642 adet sentetik ecza hapi ele gecirildi Phj1vp53
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 9 bin 642 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından bir araç ve şüpheli üzerinde yapılan aramada 9 bin 642 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yürütülen titiz çalışmalar neticesinde tespiti yapılan şüpheli şahsın üzerinde ve aracında arama yapıldı. Aramada, 9 bin 642 adet sentetik hap ele geçirildi.

Konuyla ilgili gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin