Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Kasım, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Sorunlar tespit edildi, çözüm için start verildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Daraltılmış Muhtarlar Toplantısı’nda 9 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunların çözümü için start verdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında ve tüm belediye başkan yardımcılarının katılımıyla, Daraltılmış Muhtarlar Toplantısı’nın 4’üncüsü dün akşam Bolu Belediyesi’nde gerçekleşti. Toplantıya, Kuruçay, Karacaağaç, Ovadüzü, Köroğlu, Çıkınlar, Yaşamkent, Umutkent, Alpağut, Alpağutbey muhtarları ile Bolu Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Yusuf Akduman katıldı. Toplantıda tüm muhtarlar sorumluluk alanlarındaki tüm sorun, talep ve ihtiyaçları sinevziyon eşliğinde iletme fırsatı elde etti. Başkan Özcan, kendisine iletine tüm sorun, talep ve ihtiyaçları dinleyip notlar aldı ve ilgili başkan yardımcılarına çözümü için talimat verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte ceza infaz personeli ve aileleri piknikte bulustu yy8Hsqls
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri piknikte buluştu

Karabük’te ceza infaz personeli ve aileleri, 6 Haziran Ceza İnfaz Personel Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Adalet Bakanlığı tarafından 6 Haziran’ın “Ceza İnfaz Personel Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Karabük’te ilk kutlama etkinlikleri kapsamında ceza infaz personeline yönelik moral pikniği düzenlendi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük Cumhuriyet Savcısı ve Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz’ın organizasyonuyla Aladağ Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 400 ceza infaz personeli ile aileleri katıldı.

Yoğun iş temposundan uzaklaşma fırsatı bulan personel, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte çocuklara yönelik çeşitli oyunlar düzenlenirken, Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz da masa masa dolaşarak personelle sohbet etti ve katılımcılara köfte ikramında bulundu.

Programa Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Gökçek ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı.

Ceza infaz personeli ve aileleri, kendileri için düzenlenen etkinlik dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin