Tokat’ta karayolunda bulunan kavak ağaçlarının yeşil ve sarının eşsiz kontrastı, sonbaharda sürücülere görsel bir şölen sunuyor.
Tokat-Turhal kara yolunda sonbaharın gelişiyle birlikte kavak ağaçlarının oluşturduğu büyüleyici manzara görenleri hayran bırakıyor. Yola karşılıklı dikilmiş kavak ağaçları, bir tarafta yeşil yapraklarını korurken diğer tarafta sarının tonlarına büründü. Bu eşsiz manzara, araçlarıyla yoldan geçen sürücülere görsel bir şölen sunuyor. Ağaçların sarı ve yeşil renklerin kontrastını sergilediği bu doğa harikası, güneş ışınları altında altın sarısına dönüşerek göz alıcı bir görüntü oluşturuyor. Kışın beyaza, ilkbaharda yeşile bürünen bu alan, sonbaharda ise sarının tüm tonlarını yansıtıyor. Yılın her ayı farklı bir görsellik oluşturan alan fotoğraf sevenleri bekliyor.


81
Sonbaharın altın kontrastı, Tokat’a gelen sürücüleri mest ediyor
22
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

