Tokat’ta karayolunda bulunan kavak ağaçlarının yeşil ve sarının eşsiz kontrastı, sonbaharda sürücülere görsel bir şölen sunuyor.
Tokat-Turhal kara yolunda sonbaharın gelişiyle birlikte kavak ağaçlarının oluşturduğu büyüleyici manzara görenleri hayran bırakıyor. Yola karşılıklı dikilmiş kavak ağaçları, bir tarafta yeşil yapraklarını korurken diğer tarafta sarının tonlarına büründü. Bu eşsiz manzara, araçlarıyla yoldan geçen sürücülere görsel bir şölen sunuyor. Ağaçların sarı ve yeşil renklerin kontrastını sergilediği bu doğa harikası, güneş ışınları altında altın sarısına dönüşerek göz alıcı bir görüntü oluşturuyor. Kışın beyaza, ilkbaharda yeşile bürünen bu alan, sonbaharda ise sarının tüm tonlarını yansıtıyor. Yılın her ayı farklı bir görsellik oluşturan alan fotoğraf sevenleri bekliyor.


80
Sonbaharın altın kontrastı, Tokat’a gelen sürücüleri mest ediyor
3
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı
Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il merkezi ve Safranbolu ilçesinde icra edilen 3 ayrı faaliyette, 7 şahsın üzerinde ve ikametinde arama yapıldı.
Yapılan aramalarda; 72 adet sentetik ecza hap, 2,78 gram metamfetamin, 2 gram skunk esrar ile 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

