Son Finalist Mimar Sinan Ortaokulu Oldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2017 08:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Son Finalist Mimar Sinan Ortaokulu Oldu

Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması son finalisti belli oldu.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven, Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karabük’ü tanıtan soruların sorulduğu yarışmada, Mimar Sinan Ortaokulu, Kayabaşı Ortaokulu, TOKİ Cevizkent Bahattin Gazi Ortaokulu ve Fevzi Çakmak Ortaokulu kıyasıya yarıştı.

Soruların ardından yarışmanın son finalisti Mimar Sinan Ortaokulu oldu. Buna göre 3 Nisan Pazartesi günü final yarışmasına katılacak okullar Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu, Çelik İş Ortaokulu ve Mimar Sinan Ortaokulu oldular.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin