Son Finalist Mimar Sinan Ortaokulu Oldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2017 08:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Son Finalist Mimar Sinan Ortaokulu Oldu

Karabük Kent Konseyi tarafından “Karabük’ün Gençleri Karabük’ü Tanıyor” sloganıyla düzenlenen Ortaokullar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışması son finalisti belli oldu.

Karabük Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven, Karabük Kent Konseyi Başkanı Kazım Özcan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karabük’ü tanıtan soruların sorulduğu yarışmada, Mimar Sinan Ortaokulu, Kayabaşı Ortaokulu, TOKİ Cevizkent Bahattin Gazi Ortaokulu ve Fevzi Çakmak Ortaokulu kıyasıya yarıştı.

Soruların ardından yarışmanın son finalisti Mimar Sinan Ortaokulu oldu. Buna göre 3 Nisan Pazartesi günü final yarışmasına katılacak okullar Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu, Çelik İş Ortaokulu ve Mimar Sinan Ortaokulu oldular.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin