Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Kasım, 2021 08:10 tarihinde yayınlandı
0

Son 4 Günde Koronadan 10 ölüm

Karabük’te, son 4 günde 10 kişi daha koronavirüsten yaşamını yitirdi. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan S.G(85), H.U(66), T.K(81), Y.D(78), S.A(60), S.Ö(82), Ş.G(62), F.A(71), M.B(73) ve F.K(72), yaşamını yitirdi.
Kentte son 4 gündeki bu ölümlerle birlikte koronavirüsten ölenlerin sayısı 582’ye yükseldi. Cenazeler, koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verildi. Koronavirüs vaka sayısı 42 bin 800’lere ulaşırken, günlük vaka sayısı ise 110’nun altına düştü.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin