Nurettin Acar tarafından
22 Kasım, 2020 15:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Son 30 günde virüsten 68 kişi öldü

Karabük’te son 30 gün içinde korona virüsten dolayı ölenlerin sayısı 68’e yükselirken, 17 Mart’tan bu yana kent genelinde ölenlerin sayısı ise 114’e ulaştı. Ülke genelinde hızla yeniden artış gösteren Korona Virüs vakalarının en yoğun olduğu illerden biri olan Karabük’te bugüne kadar toplam pozitifli vaka sayısı ise 10 bini aştı. Günlük ortalama 300’ün üzerinde pozitif vakaların çıktığı kent genelinde son bir ayda virüsten ölenlerin sayısı ise 68 oldu. Son 24 saat içinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüs testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi altına alınan Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Şaban Kürşat K. (45) ve İbrahim A. (89), Ayşe C. (67), Halil Y. (68), Mehmet D. (88) ile Arslan K. (73) yaşamını yitirdi. Bu ölümlerle birlikte kentte korona virüsten ölenlerin sayısı ise 114’e yükseldi. “EV ZİYARETLERİ YASAKLANMIŞTI" Öte yandan kent gelinde vaka sayılarının hızla artış göstermesinden dolayı korona virüs tedbirleri kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından İl, ilçe ve beldelerde 17 Kasım itibarıyla geçerli olmak üzere 14 gün boyunca tüm ev ziyaretleri yasaklanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Haziran, 2025 10:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Şehit Polis Nazif Topsakal Dualarla Anıldı

Şırnak’ın İdil ilçesinde 24 Haziran 1994 tarihinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Özel Harekat Polisi Nazif Topsakal, şehadetinin yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

Kapullu Küpler Mezarlığı’nda düzenlenen anma programına Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, şehidin eşi Huriye Topsakal ve yakınları, il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile emniyet ve jandarma personeli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Şehit Polis Topsakal ve tüm şehitler için dualar edildi. Vali Yavuz, şehidin kabrine karanfil bırakarak ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Vali Yavuz, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Aziz şehidimiz Nazif Topsakal’ın hatırası gönlümüzde daima yaşayacak; şehit ailelerimiz ise bizlerin en kıymetli emanetidir” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin