Reklam
Reklam

Sokakta taciz ettiği kadını, kendisine tepki gösterince darp ederek hastanelik etti

sokakta taciz ettigi kadini kendisine tepki gosterince darp ederek hastanelik etti e925ujrO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da sokakta yürüyen 30 yaşındaki bayanı takip ederek tacizde bulunan, bayanın reaksiyon göstermesi üzerine ona saldırıp darp ederek elmacık kemiğini kıran şahıs, tutuklandı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, S.A.(33) isimli şahıs, kulağında kulaklık sokakta yürüyen D.K.(30) isimli bayanı takip ederek tacizde bulundu. Neye uğradığını şaşıran D.K. kendisini taciz eden S.A.’ya reaksiyon gösterdi. S.A., bayanı darp ederek elmacık kemiğini kırıp hastanelik etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan D.K. tedavi altına alındı. Saldırgan ise olaydan sonra kaçtı.

12 cürüm kaydı var

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kabahat Tedbire ve Soruşturma Ofis Amirliği takımları yaptıkları takip ve çalışma sonucu S.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. S.A.’nın 3’ü cinsel taarruz olmak üzere hırsızlık ve taammüden yaralamadan toplam 12 cürüm kaydının bulunduğu, geceleyin su saati hırsızlığı kabahatinden 1 yıl evvel kontrollü özgürlük kapsamında ayağına elektronik kelepçe takılarak cezaevinden tahliye olduğu ve gece 22.00-08.00 saatleri ortasında konut hapsinin uygulandığı ortaya çıktı.

Polisteki sorgusu tamamlanan S.A., “cinsel atak ve taammüden yaralama” hatalarından bugün nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine söz veren S.A., “cinsel saldırı” cürmünden yurt dışına çıkış yasağı kuralıyla hür bırakılırken, “kasten yaralama” hatasından ise tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Abant Gölü’ne 100 bin endemik Abant alası bırakıldı

abant golune 100 bin endemik abant alasi birakildi H3AAlF87
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Su Kaynaklarının Balıklandırılması” projesi kapsamında, Bolu’da üretilen 100 bin adet endemik Abant alası yavrusu törenle Abant Gölü’ne salındı.

Doğal stokların desteklenmesi ve sucul biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla yürütülen çalışmalar Bolu’da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Abant Alabalık Üretim İstasyonunda özenle yetiştirilen 100 bin adet endemik Abant alası (Salmo trutta abanticus) yavrusu, su kaynaklarını zenginleştirmek amacıyla doğal yaşam alanları olan Abant Gölü sularıyla buluşturuldu.

Öte yandan, yürütülen çalışmalar kapsamında Abant Alabalık Üretim İstasyonunda üretilen toplam 757 bin 500 adet Abant alası ve kırmızı benekli alabalık yavrusunun su kaynaklarına bırakıldığı öğrenildi. Bu sayede, Bakanlığa bağlı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen 2026 yılı üretim ve balıklandırma hedefinin il genelinde başarıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin