Reklam
Reklam
sokak ortasinda sizip kaldi bekci ve polisler bir turlu uyandiramadi HWHeHW5R
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Aralık, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Sokak ortasında sızıp kaldı, bekçi ve polisler bir türlü uyandıramadı

Bartın’da sokak ortasında sızan bir kişi bekçilere endişeli anlar yaşattı. Bekçi ve polislerin bir türlü uyandıramadığı alkollü şahıs hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye nazaran Kemer Köprü Mahallesi, Davut Fırıncıoğlu Caddesi üzerindeki taksi durağı önünde hareketsiz yatan şahsı gören vatandaşlar, 112’yi arayarak yardım istedi. Olay yerine varan bekçi ve polisler, alkollü olduğunu düşündükleri şahsı uyandırmaya çalıştı. Bir müddet şahıstan hiçbir reaksiyon alamayan gruplar, bu defa şahsın yaralı olduğu ya da komaya girmiş olabileceği ihtimalini düşündü. Olay yerine gelen sıhhat gruplarının birinci müdahalesini yaptığı şahsın alkollü olduğu belirlendi.

Henüz kimliği belirlenemeyen şahıs Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ak parti heyeti hidirellez etkinliklerinde vatandaslarla bulustu tP56US49
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti heyeti hıdırellez etkinliklerinde vatandaşlarla buluştu

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Hıdırellez etkinlikleri kapsamında çeşitli köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bereket ve bolluğun simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez dolayısıyla düzenlenen programlara katılan AK Parti heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Heyet, Karabük merkeze bağlı Acıöz ve Başköy köyleri ile Safranbolu ilçesine bağlı Karıt, Tokatlı, Toprakcuma ve Karapınar köyleri, Eskipazar ilçesine bağlı Doğancılar köyü ile Eflani ilçesine bağlı Güngören ve Ulugeçit köylerini ziyaret etti.

Programlarda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verilirken, Hıdırellez’in Anadolu’nun köklü kültürel miraslarından biri olduğu vurgulandı.

AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ile teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşlarla yakından ilgilenen heyet, Hıdırellez’in sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin