Reklam
Reklam

Sokak Köpeklerini Ormanda Açlığa Terk Ettiler

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Aralık, 2015 15:31 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu ilçesine bağlı Akören köyü ormanlık alanına bırakılan 20 sokak köpeği, açlıkla mücadele ediyor.
Kimler tarafından bırakıldığı bilinmeyen 20 sokak köpeği Akören köyü ormanlık alanında açlıkla mücadele ederken, aç kalan bazı yavru köpekler ise öldü. Vatandaşlar tarafından çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde hayvanlar ormanlık alanda yiyecek ararken, bazı yavru köpeklerin ise soğuğa ve açlığa dayanamayarak öldüğü görülüyor. Hayvanseverler tarafından paylaşılan bir başka görüntüde ise Karabük’te bir vatandaşın soğuk havalar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan güvercinleri yemle beslemesi yer alırken, bir köpeğin de üşüyen bir kediyi patilerine yatırarak ısıtmaya çalıştığı görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Safranbolu’da Korkutan Kaza: Otomobil Apartman Bahçesine Uçtu

9a16e293 524a 4bcd 910e 0a6cd2eb9f8b
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Haziran, 2026 12:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, kaldırımı aşarak yaklaşık 4 metre yükseklikten bir apartmanın bahçesine düştü. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, olay mahallede paniğe neden oldu.

Kaza, dün gece saat 23.30 sıralarında Emek Mahallesi Kışla Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.A.Ö. idaresindeki 78 SF 725 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, kaldırımı aşarak yol kenarında bulunan Ilgaz Apartmanı’nın bahçesine düştü.

Büyük bir gürültüyle meydana gelen kazanın ardından apartman sakinleri panikle dışarı çıkarak sürücünün yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü M.A.Ö., Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin