Safranbolu ilçesine bağlı Akören köyü ormanlık alanına bırakılan 20 sokak köpeği, açlıkla mücadele ediyor.
Kimler tarafından bırakıldığı bilinmeyen 20 sokak köpeği Akören köyü ormanlık alanında açlıkla mücadele ederken, aç kalan bazı yavru köpekler ise öldü. Vatandaşlar tarafından çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde hayvanlar ormanlık alanda yiyecek ararken, bazı yavru köpeklerin ise soğuğa ve açlığa dayanamayarak öldüğü görülüyor. Hayvanseverler tarafından paylaşılan bir başka görüntüde ise Karabük’te bir vatandaşın soğuk havalar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan güvercinleri yemle beslemesi yer alırken, bir köpeğin de üşüyen bir kediyi patilerine yatırarak ısıtmaya çalıştığı görülüyor.


Sokak Köpeklerini Ormanda Açlığa Terk Ettiler
Samsun’da kiralık araçtan 225 bin uyuşturucu hap çıktı
Samsun’da narkotik ekiplerince durdurulan kiralık araçta yapılan aramada 225 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım ilçesinde durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 225 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda araçta bulunan A.T. (39), D.Y. (31) ve R.Y. (23) gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde uyuşturucu hapların taşındığı aracın kiralık olduğu tespit edildi.
Soruşturma devam ediyor.


