Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Aralık, 2015 15:31 tarihinde yayınlandı
0

Sokak Köpeklerini Ormanda Açlığa Terk Ettiler

Safranbolu ilçesine bağlı Akören köyü ormanlık alanına bırakılan 20 sokak köpeği, açlıkla mücadele ediyor.
Kimler tarafından bırakıldığı bilinmeyen 20 sokak köpeği Akören köyü ormanlık alanında açlıkla mücadele ederken, aç kalan bazı yavru köpekler ise öldü. Vatandaşlar tarafından çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde hayvanlar ormanlık alanda yiyecek ararken, bazı yavru köpeklerin ise soğuğa ve açlığa dayanamayarak öldüğü görülüyor. Hayvanseverler tarafından paylaşılan bir başka görüntüde ise Karabük’te bir vatandaşın soğuk havalar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan güvercinleri yemle beslemesi yer alırken, bir köpeğin de üşüyen bir kediyi patilerine yatırarak ısıtmaya çalıştığı görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin