Reklam
Reklam

Soğuksu Yurt binasında ışıklandırma çalışmaları bitti

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2021 12:27 tarihinde yayınlandı
0

Kısa bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından devir alınan Soğuksu Mahallesindeki 1004 kişilik Yurt binası yeni görünümü ile dikkat çekti.

Işıklandırma çalışmaları sona eren Yurt binasında çevre düzenlemeleri aralıksız devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, “Bakanlığımıza devri yapılan Soğuksu Mahallesindeki 1004 kişilik yurdumuzda ışıklandırma çalışmaları sona ererken, çevre düzenleme çalışmaları ise devam ediyor. Teknik personelimiz test çalışmalarını tamamlamak üzere. Teşrifat çalışmaları da bittiğinde yakın bir zamanda tam anlamıyla faaliyete hazır hale gelecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin