Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2021 11:25 tarihinde yayınlandı
0

Soğuksu Yurt Binası Gençlik ve Spor Bakanlığına Devredildi

Soğuksu’daki 1004 kişilik öğrenci yurdu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Gençlik ve Spor Bakanlığına devredildi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Soğuksu Mahallesinde bulunan yurt binasının devredilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz ay Soğuksu Mahallesinde bulunan 1004 kişilik öğrenci yurdumuz için Gençlik ve Spor Bakanlığımızda yaptığımız görüşmeler sonucunda yurt binasının TOKİ tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığımıza tahsis işlemlerinin başlatıldığını Soğuksu yurt binasının önünde düzenlediğimiz basın toplantısında söylemiştik.

Bugün, Soğuksu’daki 1004 kişilik öğrenci yurdu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızdan Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza devredildi. Biz sözlerimizin arkasındayız. Karabük’te hiçbir yatırım heba olmaz, Devletimizin parası, çalışması boşa gitmez. Karabük’ümüze hayırlı olsun.

Binamız yurt binası olmasının yanı sıra alt katları da Gençlik Merkezi olarak projelendirilip, hem öğrencilerimizin hem de hemşerilerimizin kullanımına sunulacaktır. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kent konseyinden kizilay subesine ziyaret WaSZvjAW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret

Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin