Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Soğuksu Mahallesinde Silahlı Saldırı

Soğuksu Mahallesi TOKİ  1. Etap Konutlarında bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay dün öğleden sonra   Karabük Merkeze bağlı  Soğuksu Mahallesi 1. Etap TOKİ Konutlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre:  E.B., (28)  isimli şahıs, K.E.  isimli kişinin silahlı saldırısına uğradı. K.E.  Pompalı Tüfekle 4 el ateş etmek suretiyle E.Y.’yi yaraladıktan sonra olay yerinden araçla  kaçarken, olay  yerine  çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. 112 Acil servis ekipleri yaralı E.B.’ye  ilk müdahaleyi yaptıktan sonra  Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. E.B. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
Z2Z2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0

Karaca tarlada otlandı, kurt ise kar altında yiyecek aradı

Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde yaban hayatına ait dikkat çeken görüntüler kaydedildi. Safranbolu’da tarlaya inen bir karaca kayda alınırken, Eskipazar’da ise karlı arazide yiyecek arayan kurt fotokapanla görüntülendi.

Safranbolu ilçesinde doğa çekimi yapan vahşi yaşam fotoğrafçısı Ömer Faruk Korkmaz, tarlada otlayan bir karacayı fark etti. Sessizliğini koruyarak hayvanın doğal davranışlarını bozmayan Korkmaz, karacayı fotoğraf makinesiyle görüntüledi. Görüntülerde, taze otlarla beslenen karacanın zaman zaman başını kaldırarak çevresini kontrol ettiği görüldü. Bir süre tarlada kalan karaca, daha sonra ormanlık alana yönelerek gözden kayboldu.

Eskipazar ilçesine bağlı Çakmakkaya Yaylası’nda ise karla kaplı arazide yiyecek arayan bir kurt, bölgeye yerleştirilen fotokapanlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kurdun ormanlık alandan çıkarak karlı zeminde bir süre dolaştığı ve çevresini kokladığı yer aldı. Yiyecek aradığı değerlendirilen kurt, daha sonra sis altında ağaçların arasına girerek gözden kayboldu.

Kaydedilen görüntüler, Karabük’ün zengin yaban hayatını bir kez daha ortaya koyarken, bölgedeki biyolojik çeşitliliğin korunmasının önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin