Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
14 Mart, 2025 23:46 tarihinde yayınlandı
0

Soğuksu Mahallesi’nde ramazan coşkusu

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen “Ramazan Tiyatrosu Mahallenizde” etkinliği, Soğuksu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın da katıldığı programda, mahalle sakinleri Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşadı.

Başkan Çetinkaya, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Ramazan, sadece oruç tutmak değil; paylaşmak, dayanışmak ve birlikte olmaktır. Bu tür organizasyonlarla mahallelerimizde Ramazan’ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak bizler için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

Gece boyunca Hacivat-Karagöz gösterileri, müzik dinletileri ve çeşitli etkinliklerle çocuklardan yetişkinlere kadar herkes keyifli vakit geçirdi. Mahalle sakinleri, bu tür programların Ramazan ayına farklı bir renk kattığını belirterek etkinliklerin devam etmesini temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ev kullanilmaz hale geldi vwDlIGDh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin