Reklam
Reklam
4 1
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2024 17:50 tarihinde yayınlandı
0

Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları İhalesi Tamamlandı

1. ve 2. Etapları tamamlanan kentsel dönüşüm projelerinin ardından Soğuksu Mahallesi’ndeki 3. Etap çalışmaları başlıyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük’ün Soğuksu Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 3. Etap TOKİ Konutları projesi için beklenen ihalenin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, geçtiğimiz 31 Mart 2024 yerel seçim döneminde Soğuksu Mahallesi’ne dair önemli vaatlerde bulunmuştu. Seçim çalışmaları sırasında mahalleye yapılacak olan bu kapsamlı projeyle ilgili söz veren Çetinkaya, AK Parti’nin seçim kampanyası boyunca kentsel dönüşüme vurgu yapmıştı.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın takipleriyle Mayıs ayında gerçekleştirilen proje ihalesi, seçim döneminde yapılan vaatlerin gerçeğe dönüştüğünün önemli bir kanıtı oldu.

İhale kapsamında yapılacak olan konutlar, işyerleri ve ibadethane kompleksi, modern mimari ve çevre dostu tasarımlarla hayata geçirilecek. Proje, bölgenin ihtiyaçlarına ve çevre koşullarına uygun şekilde planlanarak, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir yaşam sürmelerini hedefliyor.

Karabük Soğuksu Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan bu kapsamlı projeyle birlikte, şehrin konut ihtiyacına önemli bir katkı sağlanması ve bölgenin sosyal ve ekonomik açıdan gelişimine destek olunması amaçlanıyor. Ayrıca, altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla çevresel sürdürülebilirliğe de büyük önem verilecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Salt, AK Parti hükümetinin şehirlerin gelişimine yönelik yatırımlarının devam edeceğini ve Karabük’ün bu yatırımlardan hak ettiği payı alacağını ifade etti. Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları projesinin, Karabük’ün modern bir şehir yapısına kavuşmasına büyük katkı sağlayacağına inandıklarını da kaydetti.

Proje kapsamında; 866 adet 2+1 ve 3+1 konut, 53 işyeri, çocuk parkları, cami, okul ve Kuran Kursu gibi sosyal donatı alanları hayata geçirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin