Soğan yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
sogan yuklu kamyon devrildi 1 yarali TKmZCuuR rotated
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Soğan yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde, başka tarlaya geçmeye çalışan soğan yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza, Alaca ilçesine bağlı Sultan Köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halil A.(28) yönetimindeki 47 AY 8434 plakalı kamyon bir tarladan soğan yüklemesi yaptı, daha sonra başka bir tarladan da yükleme yapmak için hakaret etti tarla sınırına geldiği sırada sürücüsünün kontrolden çıkan kamyon devrildi. Kazada kamyon sürücü Halil A.(28) yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ın konuyu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralı Sürücü’ye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticareti dolandiriciligina tutuklama kkxOpSxw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticareti dolandırıcılığına tutuklama

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan günü Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42), şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı. 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S.’nin şikayeti üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüphelinin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren G.E., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin