Çorum’un Alaca ilçesinde, başka tarlaya geçmeye çalışan soğan yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.
Kaza, Alaca ilçesine bağlı Sultan Köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halil A.(28) yönetimindeki 47 AY 8434 plakalı kamyon bir tarladan soğan yüklemesi yaptı, daha sonra başka bir tarladan da yükleme yapmak için hakaret etti tarla sınırına geldiği sırada sürücüsünün kontrolden çıkan kamyon devrildi. Kazada kamyon sürücü Halil A.(28) yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ın konuyu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralı Sürücü’ye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Soğan yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
Zonguldak’ta kuaför ve güzellik salonları denetlendi
Zonguldak Defterdarlığı Denetim Ekipleri, hafta sonu il genelindeki kuaför ve güzellik salonlarında belge düzeni ile hasılat kontrolü yaptı.
Zonguldak Defterdarlığı Denetim Ekipleri, hafta sonu il genelindeki erkek ve kadın kuaförleri ile güzellik salonlarında denetimler gerçekleştirdi. Kontrollerde işletmelerin belge düzeni ve yeni nesil ödeme kaydedici cihaz (ÖKC) kullanımına ilişkin incelemeler yapıldı.
Ekipler, ayrıca kuaför ve güzellik salonlarının hasılat denetimlerini de gerçekleştirdi. Bu denetimlerle işletmelerin gelir beyanlarının doğruluğu araştırıldı.
IBAN bilgileri de incelendi
Denetim Müdürlüğü bünyesinde kuaför ve güzellik salonu işletmecileri ile çalışanlarının IBAN bilgileri üzerinden yapılan para hareketlerinin de incelendiği belirtildi. Bu incelemelerde, kişisel banka hesaplarındaki para akışının işletme hasılatlarıyla uyumu kontrol edildi.

